GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προανακριτική Novartis: Τι ζητούν με επιστολές τους οι προστατευόμενοι μάρτυρες

Επιστολές προς την προανακριτική επιτροπή της Βουλής απέστειλαν οι δύο προστατευόμενοι μάρτυρες, σχετικά με τον τρόπο κατάθεσής τους. Συ...

Επιστολές προς την προανακριτική επιτροπή της Βουλής απέστειλαν οι δύο προστατευόμενοι μάρτυρες, σχετικά με τον τρόπο κατάθεσής τους.
Συγκεκριμένα, ο μάρτυρας με την κωδική ονομασία “Μάξιμος Σαράφης” εκφράζει φόβους ότι θα διαρρεύσει η ταυτότητα του, φόβους για αντίποινα και ότι θα βρεθεί σε κίνδυνο ο ίδιος και η οικογένεια του, όπως μεταδίδει ο ΑΝΤ1.
Υποστηρίζει, επίσης, ότι στις 4 Δεκεμβρίου κατέθεσε στον κ. Σοφουλάκη με τεχνικά μέσα και ζητά να γίνει το ίδιο και στην κατάθεση του στην προανακριτική επιτροπή.
Από την πλευρά της, η μάρτυρας με την κωδική ονομασία “Αικατερίνη Κελέση” επικαλείται στην επιστολή της ευρωπαϊκή οδηγία για την υποχρέωση της εμπιστευτικότητας και ζητά ανάκληση της κλήτευσής της.
Την επιστολή έχει στείλει και στην Υπηρεσία Προστασίας Μαρτύρων, τον αντιεισαγγελέα κ. Σοφουλάκη, την Ελένη Τουλουπάκη και την αρμόδια επίτροπο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Σήμερα, τα μέλη της προανακριτικής επιτροπής αναμένεται να συζητήσουν τις λεπτομέρειες για την εξέταση των δύο προστατευόμενων μαρτύρων.
Πηγή: ant1news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση