GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δανάη Μιχαλάκη: O γάμος αργεί για τη "Δρόσω" και τον αληθινό της έρωτα

Της Κορύνας Μανταγάρη, Είναι τρελά ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν. Ο λόγος για τον Γιώργο Παπαγεωργίου και τη Δανάη Μιχαλάκη , οι οπ...

Της Κορύνας Μανταγάρη,

Είναι τρελά ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν. Ο λόγος για τον Γιώργο Παπαγεωργίου και τη Δανάη Μιχαλάκη, οι οποίοι είναι ζευγάρι από το περασμένο καλοκαίρι. Η νεαρή ηθοποιός, που μας συστήθηκε τηλεοπτικά ως Δρόσω στην επιτυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες» και ο ταλαντούχος ηθοποιός και σκηνοθέτης, που πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά του ALPHA «Σπίτι είναι», αν και έχουν ένα βαρύ φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα, προσπαθούν να αφιερώνουν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν και στη σχέση τους.

Προερχόμενοι και οι δύο από καλλιτεχνικές οικογένειες, αφού η Δανάη είναι κόρη του ηθοποιού Γιώργου Μιχαλάκη και ο Γιώργος είναι γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού, γνωρίζουν πως είναι για έναν ηθοποιό να βλέπει την προσωπική του ζωή να έρχεται στο προσκήνιο.

Αν και υπήρχαν φήμες ότι το ζευγάρι σκέφτεται να επισημοποιήσει σύντονα αυτή τη σχέση, σύμφωνα με πρόσωπο από το περιβάλλον τους, κάτι τέτοιο δεν ισχύει: «Ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδια τους. Άλλωστε, ο Γιώργος στο παρελθόν, παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει ήδη κάνει έναν γάμο από τον οποίο έχει ένα διαζύγιο. Η Δανάη είναι αρκετά μικρή και έχει ως προτεραιότητα τη δουλειά της».

Πηγή Πληροφοριών: Real Life

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση