GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοφιανός: Eίμαστε οι πρώτοι που αναδείξαμε το θέμα των ΜΚΟ από το 2015

"Το πρόβλημα είναι η πολιτική εγκλωβισμού. Η πολιτική εγκλωβισμού έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε ένα στρατόπεδο 100.000 εγκλωβισμένων...

"Το πρόβλημα είναι η πολιτική εγκλωβισμού. Η πολιτική εγκλωβισμού έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε ένα στρατόπεδο 100.000 εγκλωβισμένων ανθρώπων, που έχουν δικαίωμα να καταθέσουν αίτηση ασύλου στη χώρα προορισμού. Αυτό τους το απαγορεύει. Αυτό έκανε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό κάνει και η κυβέρνηση της ΝΔ. Η λογική ότι με την καταστολή θα αντιμετωπίσουμε και θα αποκόψουμε τις ροές έχει αποτύχει. Άρα σήμερα αυτό που πρέπει να επιτάξουμε στην πάλη είναι ότι στα νησιά δεν μπορεί να υπάρχει κανένα στρατόπεδο συγκέντρωσης 7000 Plus" δήλωσε στον Realfm 97,8 ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Αθηναίων.
Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Αντώνη Δελλατόλα τόνισε ότι "πρέπει από τα νησιά άμεσα να προωθούνται στην ηπειρωτική χώρα και από εκεί με τη φροντίδα του κράτους και όχι των ΜΚΟ, γιατί είμαστε οι πρώτοι που αναδείξαμε αυτό το θέμα από το 2015".
"Πρέπει να εξαναγκαστεί η Ευρώπη να πάρει κατ' αναλογία αυτόν τον κόσμο και φυσικά όσοι θεωρούν την Ελλάδα ως τόπο προορισμού, για αυτόν τον κόσμο, με ανθρώπινους όρους να αντιμετωπίζεται το αίτημά του" συμπλήρωσε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση