GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απάντηση Παπαγγελόπουλου στον Μιωνή

Τα όσα φέρεται να κατέθεσε στην προανακριτική επιτροπή ο επιχειρηματίας Σάμπι Μιωνή, σχολίασε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, μιλώντας στον R...

Τα όσα φέρεται να κατέθεσε στην προανακριτική επιτροπή ο επιχειρηματίας Σάμπι Μιωνή, σχολίασε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή “Τεντιμπόηδες” με τους Μάνο Νιφλή και Άκη Παυλόπουλο.
Αναφερόμενος στις καταγγελίες Μιωνή, ο τέως αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης έκανε λόγο για “ανοησίες” και “παράλογα, παρανοϊκά πράγματα”. Ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι έγινε συνάντηση στο γραφείο του κ. Παππά στο Μέγαρο Μαξίμου, λέγοντας πως “για ποσό δεν μιλήσαμε”. “Δεν τους βγαίνει απολύτως τίποτα. Όπως το είχα προβλέψει, από την αθλιότητα οδηγήθηκαν στην γελοιότητα. Σήμερα είναι η τελευταία απόδειξη”, σχολίασε ο κ. Παπαγγελόπουλος και συμπλήρωσε: "Διαρρέει πως στο Μαξίμου έκανε μαγνητοφώνηση παράνομη και νομίζει θα με φοβίσει. Να βγάλει ό,τι θέλει".
Απαντώντας στα περί "εγκληματικής οργάνωσης", που φέρεται να του καταλόγισε ο κ. Μιωνή, ο κ. Παπαγγελόπουλος σημείωσε: "Λέει εγκληματική οργάνωση, εγώ ο Φιλιππάκης, ο Τάρκας και η Παπαδάκη. Για δέστε λοιπόν, τα δημοσιεύματα κατά του κ. Μιωνή, του Παπασταύρου, του συνεταίρου του που ήταν σύμβουλος του Σαμαρά -για το οποίο είχε ενδιαφερθεί ο Σαμαράς σε μία από τις συναντήσεις μας- είναι μία βόμβα που θα ενεργοποιήσω τις επόμενες μέρες... Τολμάει τώρα, γιατί αυτός τους βάζει, ο άνθρωπος του παρασκηνίου, που ταλαιπωρεί την Ελλάδα".
Σε άλλο σημείο, συμπληρώνει: “Τον Φιλιππάκη, που είναι μέλος της εγκληματικής μου οργάνωσης -όπως λέει αυτός ο ανόητος, παρανοϊκός- εγώ τον γνώρισα λίγους μήνες πριν γίνει η συνάντηση, είχα γίνει υπουργός και τον γνώρισα. Τον Τάρκα, που τον βάζει κι αυτόν μέλος της οργάνωσης, τον γνώρισα πέρυσι. Τι σόι μέλη οργάνωσης είναι που δεν τα γνωρίζω; Τα δημοσιεύματα του Φιλιππάκη και της Παπαδάκου -νομίζω 99%- έχουν προϋπάρξει από το ‘12. Εγώ το ‘12 είμαι συνταξιούχος. Πρέπει να έχω το χάρισμα της ενόρασης, εκτός από τα χαρίσματα τα φυσικά και πνευματικά του Ρασπούτιν πρέπει να είμαι και Πυθία. Ήξερα ότι θα γίνω υπουργός μετά τρία χρόνια και είπα ‘δεν κάνω μία εγκληματική οργάνωση να εκβιάσω αυτόν τον ταλαίπωρο;’. Δεν στέκουν στη λογική αυτά”.
Σχετικά με τη συνάντηση, τόνισε στη συνέχεια πως “καταρχήν, δεν ξέραμε το αντικείμενο, Ζήτησε μετά από παρακλήσεις και πιέσεις της ισραηλινής κυβέρνησης να τον δούμε, ήμασταν υποχρεωμένοι. Η συνάντηση έγινε μετά από παρακλήσεις, θερμοπαρακαλέσματα δικά του. Και μην ξεχνάτε τις φιλικές σχέσεις μας με το Ισραήλ, που θέτει σε κίνδυνο. Είμαι βέβαιος πως η ισραηλινή κυβέρνηση, η ισραηλινή πρεσβεία θα τον καταχεριάσει, όπως του αξίζει”. "Ο άνθρωπος ψεύδεται ασύστολα και κατ' εξακολούθηση και προσπαθεί να εκδικηθεί και να γλιτώσει τις ευθύνες του", πρόσθεσε ο κ. Παπαγγελόπουλος.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση