GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαρουφάκης: Οι ΜΚΟ φύονται εκεί που το κράτος και η ΕΕ αποτυγχάνει

"Υπάρχουν πραγματικές ανθρώπινες ανάγκες τόσο των Ελλήνων, των ανθρώπων στη Σάμο, τη Χίο, τη Λέσβο, τη Λέρο όσο και αυτών που τώρα ε...

"Υπάρχουν πραγματικές ανθρώπινες ανάγκες τόσο των Ελλήνων, των ανθρώπων στη Σάμο, τη Χίο, τη Λέσβο, τη Λέρο όσο και αυτών που τώρα ετοιμάζονται να τους κατασχέσουν γη γύρω από τις πόλεις και τα χωριά για να φτιάξουν εξαμβλώματα στρατόπεδα και βεβαίως των μεταναστών" δήλωσε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης στον Realfm 97,8.
Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Αντώνη Δελλατόλα τόνισε "Τα παιδιά αυτών των ανθρώπων θα μείνουν εδώ όπως φαίνεται. Ποια επαναπροώθηση στην Τουρκία; Βλέπετε να γίνεται κάποια σοβαρή επαναπροώθηση; Έτσι κι αλλιώς η Τουρκία έχει 3,5 εκατ. πρόσφυγες. Ενώ η Ευρώπη δεν σηκώνει ούτε το δαχτυλάκι της για να κάνει κάτι".
"Θεωρούμε ως ΜέΡΑ25 ότι ο κ. Μουζάλας έχει κάνει μεγάλο κακό τόσο στην Αριστερά όσο και στον ανθρωπισμό. Ήταν ο κύριος υπεύθυνος για τη δημιουργία αυτού του εξαμβλώματος που λέγεται Μόρια. Δεν θα υποστηρίξω ποτέ τον κ. Μουζάλα" τόνισε.
"Οι ΜΚΟ φύονται εκεί που το κράτος και η ΕΕ αποτυγχάνει" πρόσθεσε.
"Έστειλα μια επιστολή στον κ. Τσίπρα, την κ. Γεννηματά και τον κ. Κουτσούμπα, πολύ θα ήθελα να μιλήσουμε και με τη ΝΔ, γιατί ακόμα και στελέχη της συναισθάνονται ότι έρχεται μια επιδείνωση της κρίσης. Το βασικό είναι πώς θα συνδυαστεί η εξυγίανση των τραπεζών με το να μην προχωρήσει η καταστροφή των μικρομεσαίων" ανέφερε σχετικά με τα κόκκινα δάνεια και το σχέδιο Ηρακλής.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση