GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κώστας Βουτσάς: Συγκινημένος ο Γιάννης Βογιατζής για την απώλεια του στενού του φίλου

Ο Γιάννης Βογιατζής δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του στον αέρα του Realfm 97,8 μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά. Μιλώντας στη...

Ο Γιάννης Βογιατζής δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του στον αέρα του Realfm 97,8 μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά.
Μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου είπε "Είναι λάθος αυτό που συνέβη. Δεν έπρεπε να φύγει ο Κώστας. Αυτοί οι άνθρωποι δεν πρέπει να φεύγουν. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ, πάρα πολύ. Δεν μπορείτε να φανταστείτε".
"Μια φιλία με χιούμορ, με αγάπη δεν μπορείτε να φανταστείτε. Δεν μπορώ να το πιστεύω. Η πιο σωστή σφραγίδα για έναν άνθρωπο είναι η αγάπη του κόσμου. Δεν έφυγε ο Κώστας, είναι μέσα στο σπίτι μας. Είναι οικογενειακός φίλος του κόσμου ο Κώστας Βουτσάς. Δεν είναι έτσι απλά ένας αγαπημένος καλλιτέχνης, αυτός ήταν μέλος της οικογένειας του καθενός μας. Ανοίγεις την τηλεόραση και ψάχνεις να βρεις σε ποια ταινία παίζει ο Βουτσάς. Από γυναίκες ήταν η Αλίκη και από άνδρες ο Κώστας. Έλεγα στον Κώστα ότι εσύ είσαι η Αλίκη και στην Αλίκη ότι είναι ο Κώστας. Αυτό το ζευγάρι, αυτοί οι δύο χάρισαν τόσο άπλετα το κέφι τους, την αγάπη τους στον κόσμο και δεν ήταν μόνο γιατί έβγαζαν λεφτά, το ένιωθαν μέσα τους" πρόσθεσε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση