GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Τι δήλωσε ο υφυπουργός Υγείας για την αντιμετώπιση των κρουσμάτων

"Ήμασταν προετοιμασμένοι για το πρώτο κρούσμα και για όσα άλλα εμφανιστούν. Υπάρχει ένα σχέδιο σε εξέλιξη, υπάρχει μια πράξη νομοθετ...

"Ήμασταν προετοιμασμένοι για το πρώτο κρούσμα και για όσα άλλα εμφανιστούν. Υπάρχει ένα σχέδιο σε εξέλιξη, υπάρχει μια πράξη νομοθετικού περιεχομένου οι πτυχές της οποίας θα αναπτύσσονται εφόσον έχουμε εξέλιξη της νόσου" δήλωσε ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, μιλώντας στον Realfm 97,8.
"Όσον αφορά το περιστατικό της Θεσσαλονίκης, ακούσατε και τους επιστήμονες να λένε ότι θα μπορούσε να βρίσκεται και σε κατ'οίκον περιορισμό. Βεβαίως είναι το πρώτο κρούσμα, οφείλαμε να δώσουμε περισσότερη προσοχή. Έχουμε ιχνηλατήσει τις επαφές της συγκεκριμένης κυρίας και είμαστε σε επαφή με αυτούς τους ανθρώπους και παράλληλα ενισχύουμε τις υγειονομικές δομές για να αντιμετωπίσουμε τυχόν άλλα κρούσματα" πρόσθεσε μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Αντώνη Δελλατόλα.
"Το καλύτερο σχέδιο στις πύλες εισόδου της χώρας είναι η ενημέρωση. Η καλύτερη πρόληψη και δράση είναι να ενημερώσουμε σωστά τον κόσμο, να τηρούν τα μέτρα πρόληψης και προφύλαξης. Πρέπει να υπάρξει ψυχραιμία. Το 85% και πλέον των περιπτώσεων αντιμετωπίζεται ως ήπια νόσος και δεν πρέπει να υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας" ανέφερε ο υφυπουργός.
"Το λογικό είναι να υπάρξουν κι άλλα κρούσματα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Θα πρέπει να είμαστε σε θέση εφόσον τα πράγματα δεν εξελιχθούν καλά να τα αντιμετωπίσουμε όπως πρέπει" συμπλήρωσε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση