GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λιβανός: Ο κ. Μουτζούρης πρακτικά ενορχηστρώνει όλη αυτή την αντίδραση στα νησιά

"Εγώ θεωρώ ότι ο σχεδιασμός της κυβέρνησης είναι σωστός, μπορεί να υπήρξαν κάποιες καθυστερήσεις σε αυτό το 7μηνο, αλλά ο σχεδιασμός...

"Εγώ θεωρώ ότι ο σχεδιασμός της κυβέρνησης είναι σωστός, μπορεί να υπήρξαν κάποιες καθυστερήσεις σε αυτό το 7μηνο, αλλά ο σχεδιασμός αυτή τη στιγμή είναι σωστός. Η πολιτική λύση που διαπραγματευόμαστε συζητώντας με την τοπική αυτοδιοίκηση εδώ και τέσσερις μήνες είναι η μόνη σοβαρή πάνω στο τραπέζι" δήλωσε στον Realfm 97,8 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Σπήλιος Λιβανός.
Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Αντώνη Δελλατόλα είπε ότι "η κυβέρνηση αποφασίζει λοιπόν να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, έχει μια συγκεκριμένη πρόταση που είναι η επιτάχυνση της απονομής του ασύλου, αποσυμφόρηση των νησιών, κλειστές δομές που θα μπορούν να κάνουν αυτή την ταυτοποίηση των ανθρώπων και δεν υπάρχει καμία άλλη πρόταση από κανέναν"
"Ο κ. Μουτζούρης που πρακτικά ενορχηστρώνει όλη αυτή την αντίδραση που βλέπουμε στα νησιά του Βορείου Αιγαίου και είναι κρίμα που εκλέχθηκε αυτός ο άνθρωπος και δεν συνέχισε την καλή της πορεία η κ. Καλογήρου που ήταν και η εκπρόσωπος της ΝΔ εκεί και αυτό είναι αποδεκτό και από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι αποφάσισε ο κόσμος. Ο κ. Μουτζούρης έπαιξε με τον κόσμο διότι ακριβώς είχε τον λαϊκισμό ως προμετωπίδα του στον προεκλογικό αγώνα, ενώ η κ. Καλογήρου εξέφραζε την μετριοπάθεια και την σοβαρότητα. Θέλω να σας πω ότι ο κ. Μουτζούρης που σήμερα αρνείται την κυβερνητική πρόταση, στις 6 Νοεμβρίου του 2019 δημόσια ανάρτησή του είναι ακριβώς η θέση της κυβέρνησης σήμερα. Το κλείσιμο των σημερινών δομών και η δημιουργία κλειστών δομών μακριά από τον αστικό ιστό, έτσι ώστε να γίνεται εκεί η δουλειά της ταυτοποίησης και της παροχής ασύλου ή όχι και να γίνονται οι επιστροφές. Ήταν και η δική του θέση, τι ήταν αυτό που τον έκανε να αλλάξει θέση;" σχολίασε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση