GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου: Με πολεμικές και ξύλο δεν λύνεται κανένα θέμα

“Έχω δεχθεί καπνογόνα και έχω περιορισμό οράσεως. Έχω παραστεί πολλές φορές σε επεισόδια στα Εξάρχεια, έξω από το Πολυτεχνείο ως Πρύτανης...

“Έχω δεχθεί καπνογόνα και έχω περιορισμό οράσεως. Έχω παραστεί πολλές φορές σε επεισόδια στα Εξάρχεια, έξω από το Πολυτεχνείο ως Πρύτανης, ως καθηγητής του Πολυτεχνείου, όμως τη σκληρότητα που ζήσαμε εδώ στα νησιά δεν μπορώ να την περιγράψω και δεν την έχω δει ξανά, είπε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Γιώργο Χουδαλάκης και Στεφανία Κασίμη.
“Η κατάσταση είναι πολύ οξυμένη. Διάλογος μόνο διάλογος, δεν λύνονται αυτά τα θέματα με πολεμικές... Έχουν φτάσει όλα τα ΜΑΤ της Ελλάδος, απορώ πώς προστατεύεται η υπόλοιπη Ελλάδα τώρα και είναι εξοπλισμένοι με όπλα, με καπνογόνα”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μουτζούρης και σημείωσε:
“Πρέπει άμεσα να ξεκινήσει διάλογος, δεν μπορεί να καταλήξει πουθενά αυτό το πράγμα. Να αποσυρθούν τα ΜΑΤ, δεν έχουν κανένα λόγο να χειροδικούν... Στα πλήθη που συρρέουν εδώ και που αποβιβάζονται υπάρχουν οι πάντες μέσα”.
“Με πολεμικές και ξύλο δεν λύνεται κανένα θέμα. Πρέπει να αποσυρθούν τα ΜΑΤ... Δεν πρέπει να συνεχιστεί ο ξυλοδαρμός των κατοίκων, των ακριτών της Ελλάδας από το ΜΑΤ. Δεν θα χτιστεί καμία δομή έτσι”, πρόσθεσε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση