GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεωργιάδης: Νομοθετικές πρωτοβουλίες για το Ελληνικό και την Κασσιόπη

"Οι στόχοι είναι να επιτύχουμε τους ρυθμούς ανάπτυξης που έχουμε δεσμευτεί στον προϋπολογισμό, δηλαδή 2,8%" είπε στον Realfm 97...

"Οι στόχοι είναι να επιτύχουμε τους ρυθμούς ανάπτυξης που έχουμε δεσμευτεί στον προϋπολογισμό, δηλαδή 2,8%" είπε στον Realfm 97,8 ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.
Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Αντώνη Δελλατόλα ανέφερε ότι "σήμερα στη Βουλή έχουμε νομοθετικές πρωτοβουλίες και για το Ελληνικό και για την Κασσιόπη γιατί δυστυχώς η γραφειοκρατεία στην Ελλάδα είναι άπειρη και τα προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν είναι αναπάντεχα, αλλά εδώ είμαστε για να τα λύνουμε".
"Ξέρετε δεν είναι ωραίο οι ξένοι που θέλουμε να πείσουμε να έρθουν στην Ελλάδα να βλέπουν ότι διαρκώς υπάρχουν προβλήματα σε κάθε επένδυση σε αυτή τη χώρα" τόνισε.
"Δεν υπάρχει μεγάλη επένδυση με την οποία δεν ασχολούμαι. Ασχολούμαι με όλες, μία μία" υπογράμμισε.
"Δεν κάνουμε μόνο για τα μεγάλα έργα, κάνουμε και για την μικρομεσαία και κυρίως για αυτήν. Τα μεγάλα έργα τα αντιμετωπίζουμε ως εμβληματικά έργα, η ελληνική οικονομία όμως χωρίς μικρομεσαία επιχείρηση δεν μπορεί να προχωρήσει" σχολίασε.
"Προβάλλουμε τα μεγάλα έργα, αλλά η κύρια μεριμνά μας είναι στη μικρομεσαία επιχείρηση" πρόσθεσε.
"Εξαιρετικές οι πρώτες ημέρες του υπουργού Νότη Μηταράκη στο υπουργείο" ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση