GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου: Να αφήσει τα γινάτια και τους εξτρεμισμούς η κυβέρνηση

"Δεχθήκαμε άνανδρα δακρυγόνα, σε μένα και σε χιλιάδες άλλους πολίτες, που διαδηλώνουμε με ηρεμία" αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αι...

"Δεχθήκαμε άνανδρα δακρυγόνα, σε μένα και σε χιλιάδες άλλους πολίτες, που διαδηλώνουμε με ηρεμία" αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Παντελής Μπουγδάνος, στον Realfm 97,8.
Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Αντώνη Δελλατόλα "από το πρωί μας έχουν "θάψει", γιατί να μην ακούγονται όλες οι φωνές; Ο παπά - Κωνσταντίνος πήγε στο νοσοκομείο χθες, ο δήμαρχος πήγε στο νοσοκομείο. Σήμερα είχαμε τρεις τραυματίες. Μέχρι και ελικόπτερο έφεραν και έριχναν δακρυγόνα στους πολίτες από πάνω".
"Για μας δεν ξημέρωσε καλή ημέρα. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην κεντρική πλατεία, μέσα σε μια ώρα αυθόρμητα γέμισε η πλατεία δηλώνοντας την αγανάκτηση των απλών πολιτών της Χίου, οι οποίοι άοπλοι με τις οικογένειές τους διαμαρτύρονται κατά του σχεδιασμού της κυβέρνησης. Εγκληματεί η κυβέρνηση αυτή τη στιγμή, διαπράττεται ένα τεράστιο έγκλημα και υποθηκεύεται το μέλλον των νησιών του βορειοανατολικού Αιγαίου και κανείς από την κυβέρνηση δεν ακούει" υπογράμμισε.
"Πρέπει η κυβέρνηση να σταθεί στο ύψος της να αφήσει τους εξτρεμισμούς, να αφήσει τα γινάτια και την αλαζονεία και να γνωρίσει το πρόβλημα και να ακουμπήσει τους νησιώτες" συμπλήρωσε.
"Δεν γνωρίζει η κυβέρνηση το πρόβλημα, δεν έχει πάει εκεί που έπρεπε. Είναι επιπόλαιη και επιδερμική η προσέγγιση και θα έλεγα επιλεκτική. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε ραντεβού στην πλατεία, να διαδηλώνουμε και να εκφράζουμε την αντίθεσή μας, οπουδήποτε θεωρούμε ότι πρέπει για να γίνει αντιληπτό. Να γίνει αντιληπτό και στην ηπειρωτική Ελλάδα. Το μεταναστευτικό δεν είναι μόνο πρόβλημα των νησιών, είναι όλης της Ελλάδας" τόνισε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση