GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζάκρη για την αποχώρηση από συνέλευση του ΝΑΤΟ: Δείξαμε τα δόντια μας

“Ο Προεδρεύων των εργασιών δεν μας άφηνε ως εκπροσώπους του ελληνικού Κοινοβουλίου να μιλήσουμε και να απαντήσουμε στις προκλήσεις του Το...

“Ο Προεδρεύων των εργασιών δεν μας άφηνε ως εκπροσώπους του ελληνικού Κοινοβουλίου να μιλήσουμε και να απαντήσουμε στις προκλήσεις του Τούρκου συμμάχου μας, που ο Θεός να τον κάνει σύμμαχο. Μας διέκοπτε, έθετε όρους και σε κάθε περίπτωση δεν μας άφηνε να αναπτύξουμε τις ελληνικές θέσεις”, είπε μεταξύ άλλων η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Γιώργο Χουδαλάκη, Ιωσήφ Καλαμαράκη και Στεφανία Κασίμη, σχετικά με την αποχώρηση της Ελληνικής Αντιπροσωπείας από τη διάσκεψη των επιτρόπων του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες σε ένδειξη διαμαρτυρίας.
“Προφανώς ήταν ατυχέστατη η διαχείριση του όλου ζητήματος. Μπορεί να ήταν και μία προσωπική στάση, αλλά θεωρώ ότι παραδοσιακά η Μεγάλη Βρετανία είναι μία φιλοτουρκική χώρα... Από την πλευρά των επισήμων του ΝΑΤΟ ζητήθηκαν συγγνώμες, εξηγήσεις, η στάση των υπολοίπων μελών ήταν απολογητική”, ανέφερε η κ. Τσάκρη.
“Εμείς σε κάποιες περιπτώσεις, ειδικά σε μεγάλους οργανισμούς, πρέπει να απαιτούμε τα δικαιώματα μας και το δίκιο μας και να το κάνουμε αυτό χωρίς να φοράμε γάντι. Αυτό κάναμε και εμείς, ως βουλευτές της Ελληνικής Αντιπροσωπείας. Θεωρώ ότι ανταποκριθήκαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε μία πρόκληση, όλοι μαζί, ενιαία και σύσσωμα”, σημείωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε:
“Εμείς δείξαμε τα δόντια μας προχθές στην κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία. Νομίζω ότι και οι άλλες χώρες θα μας λάβουν σοβαρά υπόψιν τους”.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση