GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζευγάρι της ελληνικής showbiz περιμένει το πρώτο του παιδί

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους βιώνουν το τελευταίο διάστημα ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και η σύντροφός του Βερόνικα Δαβάκη ...

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους βιώνουν το τελευταίο διάστημα ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και η σύντροφός του Βερόνικα Δαβάκη καθώς σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Αν και το ζευγάρι έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να προβάλει μόνο τα επαγγελματικά του βήματα, η Βερόνικα Δαβάκη το βράδυ της Κυριακής βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης "Το Φάντασμα της Όπερας” και αποκάλυψε στους δημοσιογράφους τη χαρμόσυνη είδηση.

Όπως είπε, «είμαι στον 5ο μήνα, δουλεύω κανονικά, οι ρυθμοί είναι ίδιοι, οι φίλοι είναι ίδιοι, οι παρέες ίδιες, οι δουλειές ίδιες, όλα καλά, κάντε το».

Στην ερώτηση αν έχουν ετοιμάσει το παιδικό δωμάτιο,η Βερόνικα Δαβάκη απάντησε αρνητικά τονίζοντας ότι «τα παιδάκια παντού καλά περνάνε, δεν χρειάζονται πολλά πολλά».

Επισήμανε μάλιστα ότι δεν γνωρίζουν το φύλο του μωρού, και θα είναι έκπληξη.«Προς το παρόν κρατιόμαστε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση