GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγριες Μέλισσες: Το spoiler της Ασημίνας για την εγκυμοσύνη της Δρόσως - ΒΙΝΤΕΟ

Στο «The 2Night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης η ταλαντούχα ηθοποιός Έλλη Τρίγγου. Η τηλεοπτική «Αση...

Στο «The 2Night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης η ταλαντούχα ηθοποιός Έλλη Τρίγγου. Η τηλεοπτική «Ασημίνα» μίλησε για τις εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες», τον ρόλο της, αλλά και για την εγκυμοσύνη της Δρόσως.

Όπως εξομολογήθηκε η Έλλη Τρίγγου, «στην αρχή νόμιζα ότι δεν υπάρχει ούτε ένα κοινό σημείο στην Ασημίνα και μένα. Όσο περνάει, όμως, ο καιρός βρίσκω πολλά κοινά στοιχεία. Η Ασημίνα έχει πολλή υπομονή, τη θαυμάζω γι’ αυτό και εύχομαι να της μοιάσω. Θα έπαιζα οποιονδήποτε ρόλο στις Άγριες Μέλισσες, είναι όλοι τους υπέροχοι».

Για την εγκυμοσύνη της Δρόσως υπογράμμισε ότι«η σεναριογράφος μας δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι αν δεν είχε φανταστεί για ποιο λόγο το κάνει. Είναι όντως βγαλμένα από τη ζωή», δίνοντας spoiler για τις εξελίξεις στη σειρά. «Φαντάζομαι ότι θα κλονιστεί η σχέση με τις αδερφούλες και αυτό είναι που στεναχωρεί περισσότερο. Οι άντρες πάνε κι έρχονται, αλλά το αίμα νερό δεν γίνεται. Κάποια στιγμή η Ασημίνα θα το μάθει με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο και το πώς θα το μάθει θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Πώς θα γίνει αυτή η αποκάλυψη; Για να δούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση