GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγριες Μέλισσες: Το spoiler της Λενιώς για τις εξελίξεις στο Διαφάνι - ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη στο «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά παραχώρησε η Μαρία Κίτσου. Η πρωταγωνίστρια της σειράς "Άγριες Μέλισσες" προχώρησ...

Συνέντευξη στο «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά παραχώρησε η Μαρία Κίτσου. Η πρωταγωνίστρια της σειράς "Άγριες Μέλισσες" προχώρησε σε σημαντικές αποκαλύψεις για τη συνέχεια της σειράς.

Μιλώντας στον Άρη Καβατζίκη, αναφέρθηκε στο ρόλο της στη σειρά που όπως είπε «μου θυμίζει τον εαυτό μου», ενώ τόνισε ότι έχει πάρει στοιχεία της μητέρας της για το ρόλο της Λενιώς.

«Στην Ελένη μου αρέσει η δικαιοσύνη της, ότι θα θυσιαστεί... ότι τόσα χρόνια περίμενε τον πρώτο της έρωτα. Επειδή και εγώ είμαι ρομαντική, πιστεύω ότι αυτός ο ανεκπλήρωτος έρωτας θα έπρεπε να είναι η κατάληξη της Ελένης», πρόσθεσε.

Παράλληλα, έδωσε έδωσε spoiler για τις εξελίξεις στο Διαφάνι. Σύμφωνα με όσα είπε η Μαρία Κίτσου, η Λενιώ δεν θα αργήσει να επιστρέψει στην κανονική ζωή της καθώς θα βγει από τη φυλακή και ο Θωμάς Κυπραίος θα μπει πια στη ζωή της. Όπως η ίδια αποκάλυψε, δεν θα φορέσει δακτυλίδι, τουλάχιστον μέχρι το επεισόδιο που η ίδια έχει διαβάσει, θα συγκατοικήσει με τον Θωμά και θα αποκτήσει ανιψάκι.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση