GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Super Bowl 2020: Νέα γκάφα του Ντόναλντ Τραμπ - Συνεχάρη λάθος πολιτεία

Ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε ακόμη μια γκάφα στο twitter του. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, θέλησε να είναι από τους πρώτους που θα συγχαρεί τους νικ...

Ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε ακόμη μια γκάφα στο twitter του. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, θέλησε να είναι από τους πρώτους που θα συγχαρεί τους νικητές του Super Bowl 2020.

Η ομάδα που κέρδισε ήταν οι Kansas City Chiefs, αλλά ο Τραμπ συνεχάρη την "πολιτεία του Κάνσας" πιστεύοντας ότι αυτή είναι η βάση των πρωταθλητών του NFL. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι οι Chiefs είχαν και έχουν ως βάση τους την πόλη Κάνσας ( Kansas City) στην πολιτεία Μιζούρι.

“Συγχαρητήρια στους Kansas City Chiefs για ένα εκπληκτικό παιχνίδι και μια φανταστική επιστροφή υπό τεράστια πίεση. Εκπροσωπήσατε την πολιτεία του Κάνσας και όλες τις ΗΠΑ, Η χώρα μας είναι περήφανη για εσάς" έγραψε ο Τραμπ αλλά έσπευσε να το διορθώσει έπειτα από αρκετά σχόλια που κορόιδευαν τις γεωγραφικές του γνώσεις.

Το νέο του tweet έδινε τα εύσημα στην σωστή πολιτεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση