GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεμπρον Τζέιμς: Tι προσφέρει στους σπουδαστές του ιδρύματός του

Ο Λεμπρον Τζέιμς εκτός από ένας αθλητής με τεράστιες επιτυχίες μέσα στο παρκέ,αποτελεί και έναν αθλητή με πολύπλευρη δράση και εκτός...

Ο Λεμπρον Τζέιμς εκτός από ένας αθλητής με τεράστιες επιτυχίες μέσα στο παρκέ,αποτελεί και έναν αθλητή με πολύπλευρη δράση και εκτός παρκέ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της δράσης αποτελεί το I Promise School το οποίο ο αθλητής ίδρυσε το 2018 μέσω του LeBron James Family Foundation.

Το μέλλον φαντάζει λαμπρό για τους σπουδαστές του προαναφερόμενου σχολείου και αυτό γιατί σύμφωνα με ανακοίνωση η οποία έγινε την Τετάρτη κατά την διάρκεια επίσκεψης του σχολείου στο Οχάϊο,η αρχική τάξη του σχολείου-για παιδιά που αντιμετωπίζουν δυσκολίες- του 35χρονου αθλητή θα έχει το προνόμιο της δωρεάν φοίτησης στο Ken State University.

Το LeBron James Family Foundation στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter ανέβασε ένα ποστ στο οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά ' όταν πηγαίνεις στο @Ken State για εκπαιδευτική εκδρομή και ξαφνικά μαθαίνεις ότι θα έχεις 4 χρόνια δωρεάν δίδακτρα και επιπλέον 1 χρόνο δωρεάν δωμάτιο και σίτιση'.

Ένα βίντεο το οποίο δείχνει τις αντιδράσεις των μαθητών μόλις άκουσαν τα νέα κυκλοφόρησε άμεσα στα social media του I Promise School.

'Θεέ μου. Αυτό είναι υπέροχο @KenState' έγραψε το ινστιτούτο. 'Συνέχισε να δείχνεις τον δρόμο σε εμάς @ljfamfoundation οι απόφοιτοι της 11ης τάξης. #IPROMISE'.

Σε ένα ακόμα βίντεο που κυκλοφόρησε φαίνονται οι μαθητές της τάξης που θα αποφοιτήσει να είναι συγκεντρωμένοι σε ένα αμφιθέατρο του πανεπιστημίου πριν μάθουν για την δωρεάν φοίτηση και τον συμπληρωματικό χρόνο δωρεάν στέγασης. Μόλις τα παιδιά ξεσπούν σε χειροκροτήματα οι γονείς τους-οι οποίοι παρακολουθούν τις αντιδράσεις των παιδιών σε ζωντανή ροή από άλλη αίθουσα- ξεσπούν σε δάκρυα χαράς. Στη συνέχεια παιδιά και γονείς επευφημούσαν μαζί τον Λεμπρόν ευχαριστώντας τον για όσα τους έχει προσφέρει. Επιπροσθέτως ο πρόεδρος του Ken State Todd Diaccon προσέθεσε πως το πανεπιστήμιο συμμετέχει σε αυτή τη πρωτοβουλία επειδή αντιλαμβάνεται την σημασία της ανώτατης εκπαίδευσης.

Μέσω του LeBron James Family Foundation ο Λεμπρον Τζέιμς ίδρυσε επίσημα το I Promise School to 2018 σαν συμπλήρωμα στα Akron Public Schools τα οποία βρίσκονται στην γενέτειρα του "Βασιλιά', το Akron του Οχάϊο.

Το I Promise School ιδρύθηκε με στόχο την βοήθεια μαθητών που βρίσκονταν σε κίνδυνο, αλλά επιπροσθέτως δίνει και στους γονείς των παιδιών την ευκαιρία να τελειώσουν το λύκειο μαζί με την ευκαιρία να φοιτήσουν δωρεάν στο πανεπιστήμιο του Akron.

Επιπροσθέτως οι συμμετέχοντες λαμβάνουν δωρεάν πρωινό,μεσημεριανό και σνακς,ενώ τους παρέχονται και δωρεάν ποδήλατα.Οι μαθητές τέλος έχουν πρόσβαση σε γυμναστές και διατροφολόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση