GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ: Tρεις προσαγωγές από την αστυνομία

Μεγάλη ένταση προκλήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, στην ΑΣΟΕΕ, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας που διοργανώθηκε έπειτα από το χθεσινό περιστα...

Μεγάλη ένταση προκλήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, στην ΑΣΟΕΕ, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας που διοργανώθηκε έπειτα από το χθεσινό περιστατικό με τον αστυνομικό, ο οποίος τράβηξε όπλο εντός του πανεπιστημιακού ιδρύματος. Στην κινητοποίηση συμμετείχαν δεκάδες άτομα.
Κάποια στιγμή, άγνωστοι έστησαν αυτοσχέδια οδοφράγματα επί της Πατησίων και άρχισαν να εκσφενδονίζουν πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες προχώρησαν σε χρήση χημικών. Για αρκετή ώρα, στην περιοχή επικρατούσε ένταση, με πετροπόλεμο, χημικά και κυνηγητό στα γύρω στενά.
Δείτε τα βίντεο:

Στη συνέχεια, δυνάμεις των ΜΑΤ μπήκαν εντός του πανεπιστημιακού χώρου και προσήγαγαν τρία άτομα, σύμφωνα με πληροφορίες.
Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν πλέον αποχωρήσει από την ΑΣΟΕΕ και η οδός Πατησίων δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία, καθώς η κατάσταση φαίνεται πως βαίνει προς εκτόνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση