GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης στη συνάντηση με UEFA και FIFA στη Νιόν

Την ερχόμενη εβδομάδα ελληνική αντιπροσωπεία θα ταξιδέψει στην έδρα της UEFA , στη Νιόν, για μία πρώτη συνάντηση με την παρουσία και ...

Την ερχόμενη εβδομάδα ελληνική αντιπροσωπεία θα ταξιδέψει στην έδρα της UEFA , στη Νιόν, για μία πρώτη συνάντηση με την παρουσία και των παραγόντων της FIFA.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης θα είναι αυτός που αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και θα ηγηθεί του ταξιδιού. Ταυτόχρονα, βάσει αυτών των πληροφοριών, συνεργάτες του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, βρίσκονται σε αναζήτηση και άλλων προσώπων που θα πλαισιώσουν την ελληνική αντιπροσωπεία και οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο... μικροσκόπιο βρίσκονται πρόσωπα με παρελθόν και αναφορές στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Θυμίζουμε πως ζητούμενο της σημαντικής αυτής επίσκεψης είναι να ξεκινήσει ένας πρώτος κύκλος συζητήσεων έτσι ώστε να φτάσουμε στη σύνταξη ενός «μνημονίου ανάταξης κι επανεκκίνησης» του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με πληροφορίες από το Filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση