GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση στο Λονδίνο: Viral η αντίδραση γυναίκας στην εντολή του αστυνομικού να απομακρυνθεί – ΒΙΝΤΕΟ

Viral έχει γίνει ένα βίντεο που δείχνει όλα όσα διαδραματίστηκαν σε μία καφετέρια κατά τη διάρκεια της επίθεσης με μαχαίρι που σημειώ...

Viral έχει γίνει ένα βίντεο που δείχνει όλα όσα διαδραματίστηκαν σε μία καφετέρια κατά τη διάρκεια της επίθεσης με μαχαίρι που σημειώθηκε την Κυριακή στο Λονδίνο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ένας αστυνομικός μπαίνει στην καφετέρια, που βρίσκεται κοντά στο σημείο τηςεπίθεσης. «Συγγνώμη, αλλά θα πρέπει να κλείσετε. Πρέπει να εκκενωθεί ο χώρος, να φύγετε όλοι. Σημειώθηκε ένα τρομοκρατικό επεισόδιο. Αν θέλετε να είστε ασφαλείς, πρέπει να με ακούσετε», λέει.

Προφανώς η εντολή του αστυνομικού βρήκε κάποιους στη διάρκεια του μεσημεριανού. Και μία γυναίκα ακούγεται να απαντάει στον αστυνομικό. «Δώστε μας μισή ώρα, γιατί οι άνθρωποι πρέπει να φάνε».

Σε εκείνο το σημείο ο αστυνομικός χάνει την υπομονή του και όπως λέει «Κυρία μου, ένας τρομοκράτης έχει πυροβοληθεί εδώ κοντά, πιθανόν να έχει γιλέκο με βόμβα. Αν θέλετε να παραμείνετε ανοιχτά για μισή ώρα ακόμα και να θέσετε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές κάντε το».

Δείτε το βίντεο

Police: “Sorry guys. You need to close. We need to evacuate - there’s been a terror incident just down the street.”

Cafe staff: “Just give us half an hour because people have to eat.”

🤦🏻‍♀️ #Streatham pic.twitter.com/O3RmYImQKC

— Claire Stephenson (@The_Write_Type) February 2, 2020

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση