GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζουγανέλη για Voice: Ήταν ένα ρίσκο για εμένα - Τι είπε για τη συνεργασία με Ρουβά, Παπαρίζου και Μουζουράκη

"Πέρασα πολύ καλά στο Voice. Σαφώς στην αρχή είχα αγωνία, είναι ένας χώρος που αντιλαμβάνομαι το μέγεθος και την απήχηση. Είναι ...

"Πέρασα πολύ καλά στο Voice. Σαφώς στην αρχή είχα αγωνία, είναι ένας χώρος που αντιλαμβάνομαι το μέγεθος και την απήχηση. Είναι μια έκθεση την οποία πολλές φορές αγωνιάς αν μπορείς να την διαχειριστείς. Η ουσία είναι ότι βγήκα ένα περιβάλλον στο οποίο μπόρεσα να λειτουργήσω καλά με ισορροπία. Ήταν τα παιδιά υπέροχα, πολύ φιλόξενα" δήλωσε σε συνέντευξή της στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

"Ήταν ένα ρίσκο για μένα, θεωρώ ότι μου βγήκε σε καλό. Σίγουρα με είδε μια μερίδα ανθρώπων που με το ρεπερτόριο μου ίσως να μην είχα καταφέρει να τους αγγίξω. Όλα έχουν και αρνητικά. Είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύω πως ότι επιλέγουμε στη ζωή μας έχει να μας φέρει θετικά και αρνητικά πράγματα που χρειάζεται να τα διαχειριστούμε και αυτό προσπαθώ να κάνω" πρόσθεσε.

"Ήταν εξαιρετική η συνεργασία με Παπαρίζου, Ρουβά και Μουζουράκη. Ήταν απλόχερα τα παιδιά. Με τον Μουζουράκη γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, από τους τρεις ήταν ο πιο κοντινός μου. Έχουμε βρεθεί, έχουμε κάνει παρέα στο παρελθόν. Είναι πολύ ιδιαίτερη προσωπικότητα, τον αγαπώ πολύ και τον χαίρομαι τον Πάνο και ήταν σίγουρα ένα πολύ γερό πάτημα. Με την Έλενα και τον Σάκη δεν είχε τύχει να ξαναβρεθούμε ποτέ και η έκπληξή μου ήταν σαφώς μεγαλύτερη, γιατί δεν είχαμε καμία σχέση πριν" ανέφερε.

Ακούστε το ηχητικό;

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση