GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοβαρό τροχαίο στη Λαμία: Τραυματίστηκε 11χρονος και ο παππούς του - ΦΩΤΟ

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό τριών ατόμων εκ των οποίων το ένα παιδί, σημειώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι της Κυριακής (8/3)...

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό τριών ατόμων εκ των οποίων το ένα παιδί, σημειώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι της Κυριακής (8/3) στην οδό Φραντζή στη διασταύρωση με την οδό Ελευθερίας στη Λαμία.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο ηλικιωμένος οδηγός του ασημί αυτοκινήτου παραβίασε το STOP της Λεωφόρου Ελευθερίας ερχόμενος από ανατολικά την ώρα που το άλλο όχημα τύπου τζιπ κατέβαινε κανονικά την οδό Φραντζή με κατεύθυνση από Λαμία προς Γοργοπόταμο.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή το δεύτερο όχημα ακινητοποιήθηκε στο μέσον του δρόμου, ενώ το άλλο όχημα έφυγε στα χωράφια, παρασύροντας στο πέρασμα του και μία κολόνα της ΔΕΗ.

Από το τελευταίο όχημα βγήκαν τραυματισμένοι ο οδηγός του και ένα μικρό παιδί ηλικίας 11 ετών που επέβαινε επίσης σε αυτό και φαίνεται να χτύπησε στο κεφάλι του. Αμφότεροι διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας όπως και ο οδηγός του Suzuki που είναι γιατρός στο Νοσοκομείο Λαμίας και συνόδευσε μάλιστα το παιδάκι με το πρώτο ασθενοφόρο.

Στο σημείο βρέθηκαν οχήματα της Πυροσβεστικής που δεν χρειάστηκε να απεγκλωβίσουν κάποιον από τους τραυματίες, καθώς πληρώματα της Τροχαίας Λαμίας το Τμήμα της οποίας ανέλαβε την προανάκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση