GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σουρβίνος: Χθες τα μεσάνυχτα εξέτασα θετικό δείγμα κορονοϊού - 118 τα κρούσματα - ΒΙΝΤEΟ

“Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα τα παιδιά είναι φορείς ασυμπτωματικοί με μεγαλύτερη διάρκεια από τις 14 μέρες”, είπε ο ο καθηγητής κλινικ...

“Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα τα παιδιά είναι φορείς ασυμπτωματικοί με μεγαλύτερη διάρκεια από τις 14 μέρες”, είπε ο ο καθηγητής κλινικής Ιολογίας και μέλος του ΔΣ του ΕΟΔΥ, Γιώργος Σουρβίνος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, αναφερόμενος στην εξάπλωση του κορονοϊού.

“Ο ιός κυκλοφορεί, θα δούμε μεγαλύτερο αριθμό κρουσμάτων στη χώρα μας. Ο αριθμός αύξησης τους είναι αρκετά ελεγχόμενος μέχρι αυτή τη στιγμή, είμαστε σε πολύ καλύτερο επίπεδο σαν χώρα σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Βρισκόμαστε σε μία γραμμική αύξηση των κρουσμάτων, αυτό είναι πολύ θετικό. Δεν θα πρέπει να εκπλαγούμε εάν στις επόμενες μέρες, τρεις - τέσσερις εβδομάδες αργότερα στον Απρίλιο θα υπάρξει κορύφωση”, σημείωσε ο κ. Σουρβίνος και πρόσθεσε:

“Το τεστ δεν εφαρμόζεται σε άτομα τα οποία έχουν μία απλή υποψία και είναι ασυμπτωματικά. Πρέπει να υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να ληφθεί δείγμα και να εξεταστεί εργαστηριακά... Χθες τα μεσάνυχτα εξέτασα δείγμα που ήταν θετικό, με αυτό έφτασαν τα 118. Αυτά θα ανακοινωθούν σήμερα το μεσημέρι από την Επιτροπή και τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας... Ακόμα είμαστε σε κατάσταση ελεγχόμενη”.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση