GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρήτη: Δύο άτομα στην εντατική λόγω της γρίπης Η1Ν1

Δύο περιστατικά ιού της γρίπης Η1Ν1 υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Κρήτη σύμφωνα με τη διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη....

Δύο περιστατικά ιού της γρίπης Η1Ν1 υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Κρήτη σύμφωνα με τη διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη.

«Το ένα είναι στον Άγιο Νικόλαο και το δεύτερο στο Ρέθυμνο. Και οι δύο νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας ενώ η κατάσταση της υγείας τους είναι σταθερή», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost η κ. Μπορμπουδάκη τονίζοντας παράλληλα πως πρώτη χρονιά η Κρήτη δεν έχει θρηνήσει θύματα. «Από τα στοιχεία που έχουμε φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει η πορεία ύφεσης του ιού της γρίπης στην Κρήτη. Μάλιστα, για πρώτη φορά δεν έχει καταγραφεί κανένας θάνατος στο νησί. Όλοι οι ασθενείς που νοσηλεύτηκαν ανάρρωσαν πλήρως και επέστρεψαν υγιείς στο σπίτι τους», υπογράμμισε σχετικά η κ. Μπορμπουδάκη.

Την ίδια ώρα, η διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, ανέφερε πως «αν συνεχίσει έτσι η κατάσταση με τα κρούσματα τόσο στον κορονοϊό όσο και με τον ιό της γρίπης στην Κρήτη θα μιλάμε για μία τεράστια επιτυχία».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση