GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: 14 νέα κρούσματα στην Ελλάδα - 45 συνολικά

Δεκατέσσερα νέα κρούσματα του κορονοϊού ανακοίνωσε ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας κατά τη σημερινή αναλυτική ενημέρωση του στους ιατρικ...

Δεκατέσσερα νέα κρούσματα του κορονοϊού ανακοίνωσε ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας κατά τη σημερινή αναλυτική ενημέρωση του στους ιατρικούς συντάκτες. Έτσι, πλέον, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Ελλάδα ανέρχονται στα 45.
Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, είπε ότι από τον έλεγχο των επιβατών του λεωφορείου των εκδρομέων στους Αγίους Τόπους, υπάρχουν 11 νέα περιστατικά. Σε αυτά προστίθενται και τρεις επαφές των εκδρομέων του γκρουπ. Συνολικά, είπε, υπάρχουν 14 νέα κρούσματα, με ήπια ή ελάχιστη συμπτωματολογία. Την ίδια ώρα ο 66χρονος που νοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου, διασωληνώθηκε, καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε.
Ανακοινώθηκε επίσης ότι παρατείνονται τα μέτρα που αφορούν στους τρεις πληττόμενους νομούς της χώρας, δηλαδή Αχαΐα, Ηλεία και Ζάκυνθο. Ακόμη, παρατείνονται τα μέτρα απαγόρευσης μαθητικών εκδρομών εξωτερικού και μετά τις 13 Μαρτίου.
Ο κ. Τσιόδρας τόνισε ότι δεν έχουν στη διάθεσή τους ενδείξεις αυτή τη στιγμή διασποράς της νόσου στην ευρύτερη κοινωνία και μετάδοσης εκτός των γνωστών πηγών. Να μην σπείρουμε τον πανικό, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση