GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Βόμβα" στο Χόλιγουντ: Ο Τίμοθι Χάτον κατηγορείται για βιασμό 14χρονης

Το Fox ακυρώνει τη δραματική σειρά Almost Family στην οποία πρωταγωνιστεί ο Οσκαρικός ηθοποιός Τίμοθι Χάτον μετά την καταγγελία πρώην...

Το Fox ακυρώνει τη δραματική σειρά Almost Family στην οποία πρωταγωνιστεί ο Οσκαρικός ηθοποιός Τίμοθι Χάτον μετά την καταγγελία πρώην μοντέλου ότι τη βίασε πριν από τέσσερις δεκαετίες, όταν ήταν 14 ετών.

Η 50χρονη Σέρα Τζόνστον διατύπωσε αυτούς τους ισχυρισμούς στο Buzzfeed News που εκδόθηκε τη Δευτέρα, με τον Χάτον να αρνείται κατηγορηματικά τις καταγγελίες. Μέσα σε ώρες που δημοσιοποιήθηκε η καταγγελία του πρώην μοντέλου, το Fox ακύρωσε τη δραματική σειρά έπειτα από μόλις μία σεζόν, ανέφερε πηγή στο The Wrap.

H Kαναδή Σέρα Τζόνστον είπε ότι συνάντησε τον Χάτον το 1983 όταν εκείνος βρισκόταν στο Βανκούβερ για τα γυρίσματα ταινίας και πως η ίδια και δύο φίλες της δέχτηκαν πρόσκληση να πάνε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε στο Denman Place Inn.

Όταν πήγε στο δωμάτιό του, εκείνη είπε ψέματα ότι ήταν 22 ετών και ο ίδιος ο Χάτον και ένας φίλος του τη βίασαν και της επιτέθηκαν σεξουαλικά. Η Τζόνστον προέβη σε νομικά μέτρα το 2017 στο αποκορύφωμα του κινήματος #MeToo. Είπε ότι δεν αποκάλυψε το περιστατικό μέχρι τότε επειδή θεώρησε ότι κανείς δεν θα την πίστευε. Προσέλαβε δικηγόρο ώστε να διαχειριστεί τον διακανονισμό του 1,5 εκατ. δολαρίων, αλλά η Τζόνστον εγκατέλειψε επειδή δεν υπήρχε η παραδοχή ότι υπήρξε σεξουαλική επίθεση. Το 2018 κατέθεσε ποινική καταγγελία εναντίον του Χάτον στο Βανκούβερ και η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

Δύο χρόνια μετά το πρώην μοντέλο ανέφερε την ιστορία του στο Buzzfeed επειδή είπε ότι κουράστηκε να αγνοεί τη φωνή στο κεφάλι της που την προέτρεπε να τα πει όλα.

Ο εκπρόσωπος του Χάτον απάντησε ότι ο ηθοποιός ποτέ δεν συνάντησε τη γυναίκα και πως διαψεύδει εντελώς και αδιαμφισβήτητα τις κατασκευασμένες κατηγορίες.

Όπως επισημαίνεται το περιστατικό συνέβη πριν από 36 χρόνια.

Η Τζόνστον ήταν 14 ετών και είπε ότι η ίδια και δύο φίλες της άρχισαν να συνομιλούν με τον Χάτον σε εστιατόριο του Βανκούβερ το 1983. Ήδη έκανε τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική και το γεγονός ότι συνομιλούσε με το ίνδαλμά της που είχε κερδίσει Όσκαρ β' ανδρικού ρόλου ήταν όνειρο που γινόταν πραγματικότητα, επεσήμανε η γυναίκα.

Μόνο όταν πήγαν στο δωμάτιό του, το πρώην μοντέλο ένιωσε ότι η κατάσταση δεν ήταν τόσο αθώα όσο νόμιζε. Ο Χάτον και οι φίλοι του προσέφερε ποτά στις κοπέλες και η Τζόνστον κάθισε δίπλα στην τηλεόραση με τον ηθοποιό να παίρνει θέση δίπλα της, Μετά την οδήγησε στην κρεβατοκάμαρά του. Τη ρώτησε, όπως ισχυρίζεται, αν είχε κάνει ξανά σεξ και μετά ένας από τους φίλους του μπήκε στο δωμάτιο. Είπε ότι ζήτησε επανειλημμένα από τους άνδρες να φύγει αλλά εκείνοι αγνόησαν τις εκκλήσεις της λέγοντάς της "όλα θα πάνε καλά, δεν θα κρατήσει πολύ και θα είσαι μια χαρά".

Την έγδυσαν σαν να ήταν κούκλα και περιέγραψαν τι θα της έκαναν σαν να ήταν τελετουργία. Ισχυρίστηκε ότι ο Χάτον της είπε ότι θα της αρέσει και πως ο φίλος του θα παρακολουθούσε. Ο Χάτον γδύθηκε, ανέβηκε πάνω της και τη βίασε ενώ εκείνη τον παρακαλούσε να μην το κάνει. "Πονούσε φοβερά. Ήταν πολύ οδυνηρό. Εξαιρετικά οδυνηρό. Απαίσιο, πραγματικά απαίσιο" επεσήμανε. Τη στιγμή της επίθεσης, ο φίλος του Χάτον έβαλε το πέος του στο στόμα της. Ο Χάτον είπε στον φίλο του να σταματήσει και εκείνος ολοκλήρωσε τον βιασμό του, σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας.

Το Buzzfeed επικοινώνησε με έξι άτομα τα οποία επιβεβαίωσαν ότι η Τζόνστον τους είχε εκμυστηρευθεί για την επίθεση. Ένα από αυτά τα άτομα ήταν η μία από τις φίλες της που ήταν μαζί της στο ξενοδοχείο και ένα άλλο η μητέρα της η οποία ήθελε να πάει στην αστυνομία αλλά φοβόταν ότι η κόρη της θα έμπαινε στη μαύρη λίστα της κινηματογραφικής βιομηχανίας.

Το έντυπο επικοινώνησε και με τους δικηγόρους του Χάτον που θέλησαν να εμποδίσουν την έκδοση. Παρέδωσαν 91σέλιδη επιστολή αναφέροντας σε βάθος για ποιον λόγο οι ισχυρισμοί της Τζόνσον δεν είναι αξιόπιστοι και την κατηγορούν για ψεύδη προκειμένου να βγάλει χρήματα από τον Χάτον.

Πηγή: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση