GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΩΡΑΙΟΣ! Ο (ζάμπλουτος) Κώστας Λούλης διόρισε τη σύζυγό του (με μισθό 1458 ευρώ) στο υπoυργείο Τουρισμού...

Στην εποχή των ρουσφετιών και του βολέματος φαίνεται πως βρίσκεται ακόμη ο πρώην αλευροβιομήχανος και Γενικός Γραμματέας Τουρισμού Κώστα...


Στην εποχή των ρουσφετιών και του βολέματος φαίνεται πως βρίσκεται ακόμη ο πρώην αλευροβιομήχανος και Γενικός Γραμματέας Τουρισμού Κώστας Λούλης, η σύζυγος του οποίου Ελένη Τζελέπογλου διορίστηκε με συνοπτικές διαδικασίες ως μετακλητή υπάλληλος στο υπουργείο Τουρισμού.
Παρά την μεγάλη οικονομική του επιφάνεια που θα μπορούσε να της εξασφαλίσει ότι επιθυμεί, ο κ. Λούλης, αφού αποκατέστησε την κα Τζελέπογλου κάνοντάς την σύζυγό του, θεώρησε ότι δεν θα έβλαπτε να λαμβάνει και ένα μισθό από το Ελληνικό Δημόσιο για να συμπληρώνει το οικογενειακό εισόδημα. Τρεις μόλις μήνες από την ανάληψη της εξουσίας από τη Νέα Δημοκρατία και αφού καθάρισε τα υπόγεια και άλλους χώρους του υπουργείου από άχρηστα αντικείμενα, με δικά του έξοδα όπως ισχυρίστηκε, βόλεψε και τη σύζυγό του, προκειμένου να δρουν μαζί προς όφελος του ελληνικού τουρισμού.
Έτσι με την με αριθμό 19125/24.10.2019 απόφαση του Υπουργού Τουρισμού, η Τζελέπογλου Ελένη του Σοφοκλή διορίστηκε από τις 10.9.2019, σε θέση μετακλητής υπαλλήλου, κατηγορίας ΔΕ και με ΜΚ 11, δηλαδή βασικό μισθό 1458 ευρώ, στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη. (ΦΕΚ 922/Υ.Ο.Δ.Δ./4.11.2019). Η κα Τζελέπογλου όμως δεν είναι το μοναδικό ρουσφέτι στο υπουργείο, αφού όπως διαπιστώσαμε στο ίδιο ΦΕΚ δημοσιεύεται και ο διορισμός, της Δέσποινας Πρίνιας του Ιωάννη, υποψήφιας Βουλεύτριας με τη Νέα Δημοκρατία στις τελευταίες εκλογές στο νομό Κυκλάδων η οποία δεν κατάφερε να εκλεγεί καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση μεταξύ των συνυποψηφίων της με μόλις 1.729 σταυρούς. Η κα Πρίνια τοποθετήθηκε με απόφαση του υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Γενικού Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης του Υπουργείου Τουρισμού, Κώστα Λούλη. Από το βιογραφικό της πάντως προκύπτει ότι η κα Πρίνια και λαμπρές σπουδές έχει και σχέση με το αντικείμενο του υπουργείου στο οποίο διορίστηκε.

Από τη γνωριμία στο στεφάνι και τον διορισμό

Όπως αποκάλυψε μιλώντας στον δημοσιογράφο και ανιδιοτελή «αγιογράφο» του Σωτήρη Πολύζο, ο κ. Λούλης γνώρισε τη νέα του σύζυγο (τρίτη κατά σειρά) μέσω προξενιού, σαράντα μόλις ημέρες αφού χώρισε από τη δεύτερη σύζυγό του! Σύμφωνα με τα όσα είπε σε κοινή τους συνέντευξη στο περιοδικό Wish η ίδια η κα Τζελέπογλου- Λούλη, η γνωριμία τους έγινε μέσω κοινών φίλων πριν από δεκάξι μήνες και διαπιστώθηκε αμέσως μια αμοιβαία συμπάθεια και χημεία μεταξύ τους. Ο κ. Λούλης μάλιστα χαρακτήρισε άριστο τρόπο γνωριμίας δύο ανθρώπων το προξενιό και αφού βεβαιώθηκε ότι η Ελένη δεν είναι αριστερή (!) και δεν φοβάται τη θάλασσα, αποφάσισε να προχωρήσει περαιτέρω μαζί της, εκτιμώντας στη συνέχεια ότι είναι άνθρωπος με τον οποίο θα ήθελε να γράψει τον επίλογο της ζωής του. Η Θεσσαλονικιά Ελένη Τζελέπογλου είναι μητέρα τριών παιδιών από τον πρώτο της γάμο ο οποίος σημαδεύτηκε από την πρόωρη απώλεια του συζύγου της.

Το επαγγελματικό προφιλ

Σύμφωνα με το επαγγελματικό της προφιλ στο Linkedin η κα Τζελέπογλου αφού αποφοίτησε από το Κολλέγιο Ανατόλια στη Θεσσαλονίκη σπούδασε Οικονομικά και Πολιτικές Επιστήμες (BA) στο Κολλέγιο Bryn Mawr των ΗΠΑ (1991-1993), ενώ συνέχισε τις σπουδές της στο Αμερικανικό Κολλέγιο στην Ελλάδα πάλι στα Οικονομικά (1993-1995). Τέλος φέρεται να απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο (MBA) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το ALBA Graduate Business School (2004-2006). Εργάστηκε ως σύμβουλος σε διάφορες εταιρίες στο Λονδίνο και την Αθήνα, ενώ από το 2015 μέχρι πρόσφατα εργάστηκε ως σύμβουλος ευεξίας όντας πιστοποιημένη σε τρεις μεθόδους ενεργειακής ανάρρωσης (Theta, Ηλεκτρομαγνητικό πεδίο και Reiki). Απορίας άξιο όμως είναι γιατί με τόσες σπουδές και επαγγελματική εμπειρία η πρόσληψή της στο Υπουργείο Τουρισμού έγινε ως ΔΕ.

Ρομαντικό ταξίδι πληρωμένο από τους πολίτες

Ο μισθός που εξασφάλισε για τη νέα του σύζυγο όμως φαίνεται ότι δεν ήταν αρκετός για τον πληθωρικό και πάντοτε γαλαντόμο κ. Λούλη, αφού με την πρώτη ευκαιρία και συνδυάζοντας το…τερπνόν μετά του ωφελίμου, χρέωσε τα έξοδα για ένα ρομαντικό ταξιδάκι στα δημόσια ταμεία. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Λούλης με τη σύζυγό του ταξίδεψαν από τις 25 έως τις 27 Νοεμβρίου 2019 στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να λάβουν μέρος στην κοινή συνάντηση της ομάδας εργασίας του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου (ΟΣΕΠ) για τη συνεργασία στον τουρισμό και τον πολιτισμό. Ο λογαριασμός ανήλθε στα 1.660 ευρώ και πληρώθηκε από τον προϋπολογισμό του υπουργείου τουρισμού (ΑΔΑ: Ω8Μ5465ΧΘΟ-ΦΕ8). Το αποτέλεσμα των προσπαθειών του ζευγαριού για την εκπλήρωση των στόχων της συνάντησης, όμως δεν έγινε γνωστό.

Και συγγραφέας Best Seller

Ο πρώην αλευροβιομήχανος που είδε τον εαυτό του ως ιστορικό, όμως δεν φείδεται χρημάτων προκειμένου να προωθήσει το διαρκώς εμπλουτιζόμενο συγγραφικό του πόνημα. Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνει πλήρως τα έξοδα για την ανατύπωσή του και το αποστέλλει δωρεάν σε φίλους αλλά και σε άγνωστους, με την παράκληση να του γράψουν μια μικρή αφιέρωση ή κριτική προκειμένου να τη συμπεριλάβει στην επόμενη έκδοση, δείχνοντας έτσι ότι πρόκειται για πόνημα ευρείας αποδοχής από όλους τους πολιτικούς χώρους.
Σε κάθε περίπτωση η σημερινή αποκάλυψη της εφημερίδας «Μαγνησία» αφήνει σοβαρά εκτεθειμένο τον Γενικό Γραμματέα Τουρισμού, ο οποίος μέχρι σήμερα δεν έχει να επιδείξει και μεγάλο έργο στον τομέα που το ανατέθηκε, του αναγνωρίζουμε όμως την προσπάθεια προώθησης των συμφερόντων της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση