GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: 14ωρη απαγόρευση κυκλοφορίας στην Ινδία

Η Ινδία ξεκίνησε σήμερα να εφαρμόζει μια 14ωρη απαγόρευση κυκλοφορίας για τον περιορισμό της ταχείας εξάπλωσης του κορονοϊού στη χώρα...

Η Ινδία ξεκίνησε σήμερα να εφαρμόζει μια 14ωρη απαγόρευση κυκλοφορίας για τον περιορισμό της ταχείας εξάπλωσης του κορονοϊού στη χώρα, όπου 315 άνθρωποι έχουν μέχρι στιγμής μολυνθεί από τον ιό.

Ο πρωθυπουργός Ναρέντρα Μόντι σε τηλεοπτικό του διάγγελμα την περασμένη εβδομάδα κάλεσε τους πολίτες της χώρας του να παραμείνουν σήμερα Κυριακή στα σπίτια τους από τις 7 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, σε ένα μέτρο που ανέφερε πως είναι μια κρίσιμη δοκιμή για τη χώρα να εκτιμήσει τις δυνατότητές της στην μάχη κατά της πανδημίας.

"Ας τηρήσουμε όλοι αυτή την απαγόρευση κυκλοφορίας, που θα προσδώσει τεράστια δύναμη στην μάχη κατά της απειλής του Covid-19", τόνισε ο Μόντι λεπτά πριν την έναρξη ισχύος του μέτρου.

"Τα μέτρα που παίρνουμε τώρα θα βοηθήσουν στο μέλλον".

Οι εμπειρογνώμονες υγείας εκτιμούν ότι ο αριθμός των κρουσμάτων στην Ινδία αυξάνεται με ένα ρυθμό που έχει παρατηρηθεί στα πρώιμα στάδια της εξάπλωσης σε άλλες χώρες, οι οποίες ακολούθως κατέγραψαν εκθετική άνοδο μολύνσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση