GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόεδρος συνοριοφυλάκων στον ΑΝΤ1: Εξίσου ίδια με τα κύματα η θέλησή μας να τα σταματήσουμε

Για οργανωμένο σχέδιο έκανε λόγο ο πρόεδρος των Συνοριακών Φυλάκων Παναγιώτης Χαρέλας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ...

Για οργανωμένο σχέδιο έκανε λόγο ο πρόεδρος των Συνοριακών Φυλάκων Παναγιώτης Χαρέλας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για την κατάσταση στον Έβρο.

Όπως επεσήμανε: "Επιβεβαιώνονται αυτά που λέμε από το πρώτο 24ωρο, πρόκειται για πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο προώθησης ροών στην ελληνική επικράτεια. Πίστευαν ότι ήταν εύκολη η μετακίνηση αυτών των ροών στην Ελλάδα. Ευτυχώς για εμάς ήταν πάρα πολύ γρήγορα τα αντανακλαστικά μας από τις πρώτες ώρες, που σφραγίσαμε εκεί που χρειάστηκε όταν δεν είχαμε όσες δυνάμεις έχουμε σήμερα. Καταφέραμε και σταματήσαμε τα πρώτα κύματα τις πρώτες ώρες από τις εξαγγελίες του προέδρου της Τουρκίας. Οι ενισχύσεις που έρχονται σε όλα τα Σώματα από όλη την επικράτεια είναι τόσες όσες χρειάζεται για να μπορέσουμε να πούμε ότι πάμε καλύτερα και να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις καθημερινές πιέσεις που έχουμε από τις μεταναστευτικές ροές" υπογράμμισε ο κ. Χαρέλας.

Επιπλέον, τόνισε "είναι μεγάλα τα μεταναστευτικά κύματα, είναι πρωτόγνωρα αλλά και η δική μας δύναμη και θέληση είναι εξίσου ίδια ώστε να μπορέσουμε να σταματήσουμε τις παράνομες ροές στη χώρα... Κάποιοι προσπάθησαν να περάσουν, κάποιοι περνάνε αλλά οι εντολές που έχουμε είναι όποιος εισέρχεται παράνομα στη χώρα συλλαμβάνεται"

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση