GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο μαιευτήρας που ξεγέννησε ασθενή με κορονοϊό μίλησε στον ΑΝΤ1 για την πρωτόγνωρη εμπειρία - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γιώργος Χρελιάς, που έκανε την καισαρική στην ασθενή με κορονοϊό, και η Διευθύντρια της Μαιευτικής Κλινικής στο “Αττικόν”, Σοφία Κα...

Ο Γιώργος Χρελιάς, που έκανε την καισαρική στην ασθενή με κορονοϊό, και η Διευθύντρια της Μαιευτικής Κλινικής στο “Αττικόν”, Σοφία Καλανταρίδου, μίλησαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου για την πρωτόγνωρη εμπειρία τους και την υγεία της μητέρας και του βρέφους.

Η διευθύντρια της Μαιευτικής Κλινική είπε πως «η μητέρα, που είναι σε πολύ καλή κατάσταση, δεν είχε κάνει ιδιαίτερα συμπτώματα, εμφάνισε πυρετό και καταρροή, εξετάστηκε και ειδοποιήθηκε εχθές από τον ΕΟΔΥ ότι είναι θετική στον κορονοϊό. Το μωρό γεννήθηκε υγειές και αρνητικό στον κορονοϊό».

Ο κ. Χρέλιας ανέφερε πως «η διαδικασία της καισαρικής δεν είχε κάποια διαφορά, αλλά τον δυσκόλεψαν λίγο η προστατευτική στολή, τα  γυαλιά, η μάσκα και τα τρία ζευγάρια γάντια που φορούσε».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση