GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζει ο παπά-Γρηγόρης από τις Άγριες Μέλισσες: Κόλλησε ο σταυρός στην πλάτη μου για 20 λεπτά -ΒΙΝΤΕΟ

Στο πλατό του «the 2night show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο γνωστός ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης. Ο τηλ...

Στο πλατό του «the 2night show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο γνωστός ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης. Ο τηλεοπτικός "παπά- Γρηγόρης" από τις Άγριες Μέλισσες αποκάλυψε σημαντικές πτυχές της ζωής του, για τη μάχη αλλά και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από μερικά χρόνια.

«Πριν 5,5 χρόνια έκανα μια εγχείρηση στα πνευμόνια, κάτι που δεν πρέπει να το γνωρίζετε γιατί είναι η πρώτη φορά που το λέω. Κάπνιζα γύρω στα τέσσερα πακέτα την ημέρα από τα 14 μου χρόνια. Κάποια στιγμή με έπιασε βήχας, πήγα να κάνω μια ακτίνα, πάω κάποια στιγμή στους Αγίους Ισιδώρους, με σταυρώνει ο παπά Δημήτρης και μου λέει “πήγαινε να κάνεις μια εξέταση τώρα”. Κόλλησε ο Σταυρός στην πλάτη μου για ένα εικοσάλεπτο και δεν ξεκολλούσε. Το λέω πολύ ειλικρινά. Κάνω την εξέταση και μου λέει η γιατρός, “μπαίνεις Παρασκευή και Δευτέρα εγχειρίζεσαι. Δεν θέλω να σε βάλω σε χημειοθεραπείες”», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κωστής Σαββιδάκης, σημειώνοντας ότι «μια υπέροχη επιστήμονας που βρήκε μια κύστη σαν αυγό. Έπρεπε να κόψω το τσιγάρο, κόβοντας το πήρα κιλά και… αν δεν πήγαινα στους Αγίους Ισιδώρους μπορεί να μην ήμουν ούτε στις Μέλισσες ούτε εδώ να τρώμε την παστούλα μας».

Στη συνέχεια, ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στην εγχείρηση που είχε κάνει όταν ήταν παιδί. «Σε ηλικία 13 ετών έφτασα 120 κιλά. Έπαθα παραμόρφωση των οστών και στα δύο πόδια με αποτέλεσμα να χρειαστεί να σπάσουν το κόκαλο για να το επαναφέρουν στη θέση του και να μείνω τρεις μήνες στους γύψους», τόνισε ο παπά- Γρηγόρης.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση