GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Σε απομόνωση ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης μαζί με... 20 γυναίκες

Ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης, σύμφωνα με δημοσιεύματα, "κατέλαβε" ένα πολυτελές γερμανικό ξενοδοχείο για να απομονωθεί λόγω του...

Ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης, σύμφωνα με δημοσιεύματα, "κατέλαβε" ένα πολυτελές γερμανικό ξενοδοχείο για να απομονωθεί λόγω του κορονοϊού, μαζί με ένα χαρέμι 20 γυναικών.

Ο βασιλιάς, Maha Vajiralongkorn, σύμφωνα με την NY Post έκανε κράτηση σε όλο το Grand Hotel Sonnenbichl με μια ειδική άδεια να "σπάσει" τον αποκλεισμό στην πόλη Garmisch-Partenkirchen. Ο βασιλιάς προτίμησε βέβαια να μην είναι και εντελώς μόνος σε αυτή την προσπάθεια να αποφύγει την έκθεση στον ιό, πήρε μαζί του 20 γυναίκες αλλά και μια ομάδα υπηρετών, όπως αναφέρει η εφημερίδα Independent.

Τα σχέδια του βασιλιά αρχικά περιελάμβαναν 119 άτομα επιπλέον, αλλά τα 119 μέλη του προσωπικού του αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στην Ταϊλάνδη υπό τον φόβο ότι είχαν εκτεθεί στον κορονοϊό. Δεν είναι ξεκάθαρο αν η τέταρτη γυναίκα του και πρώην αεροσυνοδός, Suthida Tidjai, βρίσκεται μαζί του. Φυσικά ο βασιλιάς έχει γίνει πρωτοσέλιδο στις τοπικές εφημερίδες καθώς όλα τα ξενοδοχεία στην περιοχή έχουν βάλει λουκέτο λόγω των μέτρων που έχει λάβει η κυβέρνηση. Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο έλαβε ειδική άδεια για να φιλοξενήσει τον βασιλιά και τη συνοδεία του γιατί “οι ένοικοι είναι μια ομογενής ομάδα ανθρώπων" δήλωσε εκπρόσωπος του τοπικού συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση