GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΨΕ στις 21:00! Οι Ελληνες βγαίνουν στα μπαλκόνια και χειροκροτούν γιατρούς και νοσηλευτές...

Μια συγκινητική κίνηση είναι έτοιμοι να υλοποιήσουν οι Ελληνες που βρίσκονται στα σπίτια τους προς υποστήριξη των γιατρών και των νοσοκόμ...

Μια συγκινητική κίνηση είναι έτοιμοι να υλοποιήσουν οι Ελληνες που βρίσκονται στα σπίτια τους προς υποστήριξη των γιατρών και των νοσοκόμων που μάχονται ενάντια στον κορωνοϊό.
Οι Ελληνες παίρνοντας παράδειγμα από την Ισπανία αποφάσισαν μέσω Social Media να κάνουν κάτι για να αποδώσουν τιμή στους γιατρούς και τους νοσοκόμους που δίνουν τη δική τους μάχη.
«Την Κυριακή 15 Μαρτίου και ώρα 21:00 ακριβώς βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας και για πέντε λεπτά χειροκροτούμε τους Ανθρώπους που αγωνίζονται για μας…Τους Ανθρώπους του Συστήματος Υγείας…Ας ακουστεί το χειροκρότημα μας σε κάθε Νοσοκομείο και κάθε σημείο παροχής Υγείας για να τους δώσουμε κουράγιο για τις μέρες που ακολουθούν! Και όχι μόνο …όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν αυτή την περίοδο για εμάς!», αναφέρει το μήνυμα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση