GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός -ΠΟΕΔΗΝ: Σε καραντίνα 21 γιατροί και νοσηλευτές στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο

Σε καραντίνα επτά ημερών τίθενται 21 υγειονομικοί υπάλληλοι της Ωτορινολαρρυγγολογικής κλινικής στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπως γνωστοπο...

Σε καραντίνα επτά ημερών τίθενται 21 υγειονομικοί υπάλληλοι της Ωτορινολαρρυγγολογικής κλινικής στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπως γνωστοποίησε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, σε καραντίνα για προληπτικούς λόγους μπαίνουν 10 γιατροί και 11 νοσηλευτές της συγκεκριμένης κλινικής γιατί εκτέθηκαν στον ιό μετά από επαφή που είχαν με τον γιατρό που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, χωρίς να έχει ιστορικό επίσκεψης σε ξένη χώρα, ούτε γνωστή πηγή μετάδοσης.
«Η ΩΡΛ κλινική κλείνει για απολύμανση, ενώ οι ασθενείς μεταφέρονται σε άλλους θαλάμους», αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ, ενώ τονίζει ότι ανάμεσα στους εργαζόμενους που τίθενται στην απομόνωση είναι και ο ταμίας της ομοσπονδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση