GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζει 26χρονη που πάσχει από διαβήτη: Πάλεψα και νίκησα τον κορονοϊό

Συγκλονίζει η μαρτυρία μίας 26χρονης δασκάλας από τη Βρετανία που νόσησε από κορονοϊο. Η 26χρονη πάσχει από διαβήτη και από μία ασθέν...

Συγκλονίζει η μαρτυρία μίας 26χρονης δασκάλας από τη Βρετανία που νόσησε από κορονοϊο. Η 26χρονη πάσχει από διαβήτη και από μία ασθένεια που επηρεάζει τους πνεύμονες και το συκώτι της.

"Την περασμένη Πέμπτη πέρασα την ημέρα των γενεθλίων μου παλεύοντας με τον κορονοϊό. Είμαι διαβητική και έχω και μία ασθένεια που επηρεάζει τους πνεύμονες και το συκώτι μου. Πριν από δύο εβδομάδες άρχισα να αισθάνομαι έντονη κόπωση αλλά θεώρησα ότι άπλα κουράστηκα από τη δουλειά. Την επόμενη μέρα εμφάνισα βήχα και μου είπαν από τη δουλειά να κάτσω στο σπίτι μου για 14 μέρες", είπε η 26χρονη.

Μιλώντας με τους γιατρούς κατάλαβε ότι νοσεί από κορονοϊό και προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία της. Δύο ημέρες αργότερα, όπως περιγράφει, ο πυρετός άρχισε να υποχωρεί και ανέπνεε με μεγαλύτερη ευκολία. Ωστόσο, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, τα συμπτώματα έγιναν πιο έντονα. Την επόμενη μέρα τηλεφώνησε ξανά στο νοσοκομείο και της είπαν ότι πρέπει να περιμένει τουλάχιστον εννέα ώρες για να έρθει ασθενοφόρο να την παραλάβει. 24 ώρες αργότερα διαγνώστηκε θετική στον ιό. Όπως σημειώνει η 26χρονη παρά το γεγονός ότι έχει υποκείμενα νοσήματα πάλεψε και κατάφερε να νικήσει τον κορονοϊό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση