GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Στους 28 οι νέοι θάνατοι στην Κίνα

Οι κινεζικές υγειονομικές αρχές κατέγραψαν 28 νέους θανάτους εξαιτίας της επιδημίας πνευμονίας που προκαλεί ο κορονοϊός, ανεβάζοντας ...

Οι κινεζικές υγειονομικές αρχές κατέγραψαν 28 νέους θανάτους εξαιτίας της επιδημίας πνευμονίας που προκαλεί ο κορονοϊός, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των ανθρώπων που έχουν υποκύψει στην ασθένεια Covid-19 στην ηπειρωτική Κίνα σε 3.070 ως τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, σύμφωνα με την Εθνική Επιτροπή Υγείας.

Οι 28 νέοι θάνατοι καταγράφηκαν στην επαρχία Χουμπέι, επίκεντρο της επιδημίας, εκ των οποίων 21 στην πόλη Ουχάν.

Παράλληλα επιβεβαιώθηκαν 99 νέα κρούσματα, σε μια αύξηση του αριθμού αυτών για τρίτη συνεχόμενη ημέρα εκτός της Χουμπέι. Ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων κρουσμάτων στην ηπειρωτική Κίνα ανέρχεται μέχρι στιγμής σε 80.651.

Είκοσι πέντε κρούσματα καταγράφηκαν εκτός αυτής της κεντρικής επαρχίας της χώρας, η οποία παραμένει σε καραντίνα με την ελπίδα ότι θα ελεγχθεί η εξάπλωση του ιού.

Οι νέες μολύνσεις ανθρώπων στην επαρχία αυτή βρίσκονται σε πτώση για αρκετές εβδομάδες. Τα 74 νέα κρούσματα είναι ο μικρότερος αριθμός που καταγράφηκε έπειτα τα μέτρα απομόνωσης που τέθηκαν σε εφαρμογή στα τέλη Ιανουαρίου, σύμφωνα με την Εθνική Επιτροπή.

Ωστόσο, οι κινεζικές αρχές έχουν εντοπίσει 24 εισαγόμενα κρούσματα του ιού στην επαρχία, προκαλώντας φόβους για περαιτέρω εξάπλωση της επιδημίας στην χώρα.

Ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί από τον νέο κορονοϊό παγκοσμίως ξεπέρασε χθες τους 100.000.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση