GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΣΟΕΕ: Χειροπέδες σε 2 αλλοδαπούς που πωλούσαν ναρκωτικά - ΦΩΤΟ

Στα χέρια αστυνομικών της Ομάδας Ασφαλείας της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών έπεσαν βραδινές ώρες του Σαβ...

Στα χέρια αστυνομικών της Ομάδας Ασφαλείας της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών έπεσαν βραδινές ώρες του Σαββάτου έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών δύο αλλοδαποί, 27 και 31 ετών, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη η ΕΛΑΣ, συνελήφθησαν στη συμβολή των οδών Πατησίων και Αντωνιάδου, να κατέχουν προς διακίνηση ηρωίνη (σε βραχώδη μορφή) βάρους 10 γραμμαρίων, κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη βάρους 1,9 γραμμαρίων, χασίς βάρους 3,5 γραμμαρίων, 21 ναρκωτικά χάπια και 332 γυάλινους δοκιμαστικούς σωλήνες για τη χρήση εισπνεόμενων ναρκωτικών ουσιών.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν και πέντε συσκευές κινητών τηλεφώνων.

Με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους από το Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση