GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: "Λουκέτο" μέχρι τις 30 Απριλίου στην Premier League

Τουλάχιστον μέχρι την 30ή Απριλίου θα διαρκέσει η αναβολή της Premier League και γενικότερα του αγγλικού ποδοσφαίρου, όπως αποφασίστη...

Τουλάχιστον μέχρι την 30ή Απριλίου θα διαρκέσει η αναβολή της Premier League και γενικότερα του αγγλικού ποδοσφαίρου, όπως αποφασίστηκε στη σημερινή τηλεδιάσκεψη!

«Αδιευκρίνιστη επέκταση της αγωνιστικής περιόδου για φέτος», τονίζεται στην ανακοίνωση, αφού ουδείς μπορεί να προβλέψει πότε θα καταφέρει να ολοκληρωθεί.

«Οι κανονισμοί είναι τέτοιοι που επιτάσσουν την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων μέχρι την 1η Ιουνίου, όμως συμφωνήσαμε πως για φέτος επεκτείνεται επ' αόριστον αυτή τη στιγμή η αγωνιστική περίοδος», αναφέρεται στην ανακοίνωση, ενώ, τονίζεται και η απόλυτη στήριξη στην UEFA για την απόφαση αναβολής του Euro 2020 για το επόμενο καλοκαίρι.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά η διακοπή, λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού, είχε αποφασιστεί μέχρι τις 4 Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση