GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παναθηναϊκός - Βόλος 4-1 (ΤΕΛΙΚΟ)

Με εμφατικό τρόπο ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο της Super League ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας άνετα του Βόλου με 4-1 στο ΟΑΚΑ και π...

Με εμφατικό τρόπο ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο της Super League ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας άνετα του Βόλου με 4-1 στο ΟΑΚΑ και πλέον προετοιμάζεται για τα πλέι-οφ και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία, έχοντας μειώσει στους 7 βαθμούς τη διαφορά του από την 3η ΑΕΚ.

Έχοντας δύο «δικά» τους παιδιά για πρώτη φορά στην ενδεκάδα, τον 22χρονο γκολκίπερ Βασίλη Ξενόπουλο και τον 19χρονο αριστερό μπακ Βασίλη Ζαγαρίτη (αμφότεροι έκαναν ντεμπούτο στη Super League), οι «πράσινοι» πήραν προβάδισμα μόλις στο 3' με τον Νατζ, ο οποίος πήρε εξαιρετική κάθετη πάσα από τον Μπουζούκη κι αφού απέφυγε τον Γκαραβέλη έκανε το 1-0 από πλάγια θέση.

Ο Μακέντα σκόραρε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, κάνοντας το 2-0. Ο Βόλος μείωσε στο 53’ με το φανταστικό γκολ του Γέντρισεκ. Ο Μακέντα με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 68’ αλλά και ο Χατζηγιοβάνης στο 76ο λεπτό διαμόρφωσαν το τελικό 4-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση