GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΛΑΛΟΥΜ ΚΑΙ ...ΨΑΛΜΩΔΙΕΣ! «Ατομική ευθύνη» της 41χρονης μητέρας που πέθανε στην Καστοριά...

Το μυαλό είναι ο στόχος Θύμα του κορωνοϊού στην χώρα μας η 41χρονη γυναίκα που ήταν μητέρα 3 παιδιών, είχε παρουσιάσει πυρετό, επικοινών...

Το μυαλό είναι ο στόχος
Θύμα του κορωνοϊού στην χώρα μας η 41χρονη γυναίκα που ήταν μητέρα 3 παιδιών, είχε παρουσιάσει πυρετό, επικοινώνησε με τον ΕΟΔΥ και έλαβε τη σύσταση να παραμείνει σπίτι της απομονωμένη.
Κατά τη νεκροψία-νεκροτομή ελήφθη και δείγμα, το οποίο σήμερα βγήκε θετικό στον κορωνοϊο

Γιάννης Σιάτρας 
Τα ξημερώματα του Σαββάτου πέθανε η γυναίκα (41 ετών, μητέρα, στην Καστοριά, είχε συμπτώματα, έπαιρνε τηλέφωνα στον ΕΟΔΥ και της έλεγαν να μείνει σπίτι και της έκαναν το τεστ αφού πέθανε), σήμερα, λίγο πριν μπει στη συνέντευξη το έμαθε ο Τσιόδρας και γι' αυτό δεν ήξερε λεπτομέρειες για να απαντήσει στις ερωτήσεις.
Τουλάχιστον, την Κυριακή που θα ψέλνει (μπροστά στις κάμερες βέβαια), ας προσευχηθεί για την ψυχή της... 🤬

Κατερίνα Πάντα
Μόλις 41 ετών από τη Καστοριά το τελευταίο θύμα του κορωνοιού που είχε παρουσιάσει συμπτώματα και συγκεκριμένα πυρετό και επικοινώνησε με τον ΕΟΔΥ, ο οποίος την καθοδήγησε στο να παραμείνει σπίτι της απομονωμένη.Ωστόσο, στην πορεία παρουσίασε επιδείνωση της υγείας της. Αν και κλήθηκε ασθενοφόρο, τελικά όταν αυτό έφτασε ήταν ήδη αργά.
Αλλα προβλήματα υγείας δεν αναφέρθηκαν.
Οπως καταλάβατε, το σύστημα τα φτύνει κι εδώ.
Τους αφήνουν σπίτι και τους αναλαμβάνουν όταν πλεον είναι αργά.
Πάρτε τα μέτρα σας όσο μπορείτε.
ΥΓ. Κορωνοϊός: Στους 20 οι νεκροί στην Ελλάδα - 48 νέα κρούσματα, 743 συνολικά

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση