GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Επιβεβαιώθηκαν 44 νέα κρούσματα στη Γερμανία

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του κορονοϊού στη Γερμανία αυξήθηκε σήμερα στα 240 από 196 που ήταν χθες το μεσημέρι, ανέφερε...

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του κορονοϊού στη Γερμανία αυξήθηκε σήμερα στα 240 από 196 που ήταν χθες το μεσημέρι, ανέφερε το Ινστιτούτο Robert Koch (RKI).

Δεκαπέντε από τα 16 ομόσπονδα κρατίδια της Γερμανίας έχουν αναφέρει κρούσματα του νέου κορονοϊού με το δυτικό κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας να έχει καταγράψει τα περισσότερα, σύμφωνα με το RKI.

Η Γερμανία δεν έχει αναφέρει θάνατο από τον ιό, ο οποίος εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην πόλη Ουχάν της Κίνας στο τέλος του περασμένου χρόνου και έκτοτε έχει εξαπλωθεί σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο.

Στο Ιράκ καταγράφηκε ο πρώτος θάνατος από τον COVID-19 και συγκεκριμένα στην πόλη Σουλεϊμανίγια.

Όπως δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος της διεύθυνσης υγείας της επαρχίας, ένας άνδρας 70 ετών έχασε τη ζωή του εξαιτίας του νέου κορονοϊού.

Οι Αρχές φοβούνται περισσότερο το ενδεχόμενο να υπάρξει επιδημία στις ιερές πόλεις των σιιτών, όπου συγκεντρώνονται εκατομμύρια πιστοί για προσκύνημα, προερχόμενοι κυρίως από το Ιράν.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP, Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση