GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρίλερ με την εξαφάνιση 47χρονου στο Σούνιο - Το τηλεφώνημα στην αστυνομία και οι κάμερες ασφαλείας

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης ενός άνδρα 47 ετών από το Λαύριο τα ίχνη του οποίου χάθηκαν τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου. Το ...

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης ενός άνδρα 47 ετών από το Λαύριο τα ίχνη του οποίου χάθηκαν τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου.

Το μυστικό αυτής της παράξενης ιστορίας, κρύβεται στο Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο. Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν καρέ – καρέ τις κινήσεις του Γιώργου Πανάγιου. Στα πλάνα διακρίνεται ένα μεγάλο φουσκωτό σκάφος στο σημείο όπου χάθηκε ο 47χρονος και μετά απομακρύνεται από τις κάμερες.

Η σύζυγος του αγνοούμενου Κατερίνα Πανάγιου, μίλησε στην εκπομπή ‘Φως στο Τούνελ’ από τον τόπο του μυστηρίου. Στο πάρκινγκ του αρχαιολογικού χώρου υπήρχε σταθμευμένο το αυτοκίνητό του με τα κλειδιά πάνω στη μηχανή.

“Βγαίνει από το αυτοκίνητο του με γρήγορο βηματισμό και φτάνει μέχρι την κολόνα, μετά τα ίχνη του χάνονται. Λίγα λεπτά αργότερα εμφανίζεται στο σημείο και ένα φουσκωτό. Πρέπει να ήταν αρκετά μεγάλο, καθώς είχε αναπτύξει ταχύτητα”, είπε η σύζυγος του 47χρονου.

“Άφησε το αυτοκίνητο ξεκλείδωτο σαν να ήθελε να επιστρέψει. Τα τσιγάρα και το κινητό του έλειπαν, όπως και το πορτοφόλι του από το ντουλαπάκι... Αγαπούσε και λάτρευε τα παιδιά του και την οικογένειά του. Έχει βοηθήσει πολύ κόσμο, δεν πιστεύω πως κάποιος θα του έκανε κακό. Δεν θα μπορούσε ούτε ο ίδιος να κάνει κακό στον εαυτό του. Ελπίζω να έχει φύγει, να είναι κάπου καλά, ασφαλής και να γυρίσει πίσω κάποια στιγμή”, πρόσθεσε.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ο αγνοούμενος τηλεφώνησε στην αστυνομία και άφησε ανοιχτή τη γραμμή για μερικά δευτερόλεπτα, χωρίς όμως να μιλήσει, όπως προκύπτει από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

“Δεν μπορεί αυτός ο άνθρωπος εκείνη τη στιγμή να είχε προσχεδιάσει να βάλει τέλος στη ζωή του. Είναι πολύ δυναμικός και γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ για να τον βρούμε”, είπε εξαδέλφη του αγνοούμενου.

Από το σημείο όπου χάθηκε ο Γεώργιος Πανάγιος στο Σούνιο, μίλησε και ο Σπύρος Σκούρτης, επαγγελματίας δύτης και φίλος του. “Εμείς σαν καταδυτικό συνεργείο ερευνήσαμε την ακτογραμμή και μια απόσταση τριάντα – σαράντα μέτρων από την ακτή με τη συνδρομή φουσκωτών, αλλά δε βρήκαμε τίποτα. Θα συνεχίσουμε τις έρευνες σε όποιο χώρο μας υποδείξουν”, τόνισε.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: anikolouli.gr

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: YouTube/ Fos Sto Tounel Nikolouli

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση