GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Έντονη η ανησυχία στη Νότια Κορέα - 516 νέα κρούσματα - Τι δήλωσε ο πρόεδρος

Οι υγειονομικές αρχές της Νότιας Κορέας κατέγραψαν 516 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορονοϊού, ανακοίνωσαν τα Κορεατικά Κέντρα Ελέγχου...

Οι υγειονομικές αρχές της Νότιας Κορέας κατέγραψαν 516 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορονοϊού, ανακοίνωσαν τα Κορεατικά Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (KCDC) σήμερα Τετάρτη, μία ημέρα μετά τη δήλωση του προέδρου Μουν Τζε-ιν ότι κηρύσσει τον «πόλεμο» στον SARS-CoV-2.
Η συνέχιση της έξαρσης των μολύνσεων αυξάνει το σύνολο των ανθρώπων που προσβλήθηκαν από τον ιό που προκαλεί την ασθένεια COVID-19 σε 5.328, εκ των οποίων έχουν υποκύψει οι 32. Ο απολογισμός αυτός είναι μακράν ο χειρότερος σε οποιαδήποτε χώρα πλήττεται από την επιδημία ιογενούς πνευμονίας που προκαλεί ο κορονοϊός πέραν της ηπειρωτικής Κίνας.
Χθες Τρίτη ο πρόεδρος Μουν ζήτησε συγγνώμη από τους πολίτες για τις ελλείψεις που έχουν ενσκήψει σε προστατευτικές μάσκες και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, ενώ δεσμεύθηκε ότι η κυβέρνησή του θα στηρίξει τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που πλήττονται από την επιδημία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση