GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ισχυρός σεισμός 5,6 Ρίχτερ στην Πάργα

Λαχτάρησαν οι κάτοικοι της Πάργας αλλά και των γύρω περιοχών από ισχυρό σεισμό 5,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, ο οποίος σημειώθηκε στις 0...

Λαχτάρησαν οι κάτοικοι της Πάργας αλλά και των γύρω περιοχών από ισχυρό σεισμό 5,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, ο οποίος σημειώθηκε στις 02.49 βορειοανατολικά της Πάργας, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην Θεσπρωτία και την Πρέβεζα όπου ο κόσμος πετάχτηκε έντρομος στον δρόμο. Επίσης αισθητός έγινε στο Ιωάννινα την 'Αρτα, την Κέρκυρα και γενικότερα στη ευρύτερη περιοχή.
Το επίκεντρο της δόνησης ορίζεται 14 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Πάργας και το εστιακό της βάθος μετρήθηκε στα 10 χιλιόμετρα. Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες ή υλικές ζημιές. Σημειώνουμε πως στις 23.38 της Παρασκευής είχαμε ακόμα έναν σεισμό με το ίδιο επίκεντρο μεγέθους 4,3 Ρίχτερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση