GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Εννέα νέα κρούσματα στην Κύπρο - Έφτασαν τα 58 συνολικά

Εννέα νέα κρούσματα βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό στην Κύπρο, ανακοίνωσε την Τετάρτη το υπουργείο Υγείας της χώρας, στη βάση νεότερης...

Εννέα νέα κρούσματα βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό στην Κύπρο, ανακοίνωσε την Τετάρτη το υπουργείο Υγείας της χώρας, στη βάση νεότερης ενημέρωσης που έλαβε από το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου. Με βάση τα συγκεκριμένα δεδομένα, ο συνολικός αριθμός των θετικών κρουσμάτων ανήλθε στα 58 (περιλαμβανομένων και των τριών που εντοπίστηκαν στις Βρετανικές Βάσεις), εκ των οποίων τα 31 ήταν επαφές.

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Κύπρου, στα εννέα επιβεβαιωμένα κρούσματα συμπεριλαμβάνονται τέσσερα άτομα που είχαν επαφή με κρούσμα που είχε επιβεβαιωθεί τις προηγούμενες μέρες, καθώς και τρία άτομα που είχαν επιστρέψει από την Ελλάδα, παρέμειναν σε κατ’ οίκον περιορισμό και επικοινώνησαν με τις αρμόδιες αρχές όταν παρουσίασαν συμπτωματολογία.

Στα επιβεβαιωμένα κρούσματα συγκαταλέγεται επίσης ένα άτομο από τις Βρετανικές Βάσεις και ένα άτομο του οποίου το ιστορικό διερευνάται. Η Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης του Υπουργείου Υγείας Κύπρου έχει ήδη αρχίσει την ιχνηλάτηση των επαφών και των εννέα κρουσμάτων και θα προχωρήσει στη λήψη δειγμάτων για τη διενέργεια εξειδικευμένων εξετάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση