GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Τι δήλωσε ο θεράπων γιατρός του 66χρονου που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ρίου - ΒΙΝΤΕΟ

Για την πορεία της υγείας του 66χρονου που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ρίου έχοντας προσβληθεί από κορονοϊό μίλησε στο κεντρικό δε...

Για την πορεία της υγείας του 66χρονου που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ρίου έχοντας προσβληθεί από κορονοϊό μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο θεράπων ιατρός, Χαράλαμπος Γώγος.

«Ο ασθενής βρίσκεται στον θάλαμο αρνητικής πίεσης και είναι σε μία σοβαρή κατάσταση και είμαστε on call, αν χρειαστεί να διασωληνωθεί», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γώγος. «Είναι σταθερός, τον παρακολουθούμε στενά», είπε ακόμη και επισήμανε: «Θα δούμε ανάλογα με την πορεία τι θα κάνουμε».

Όσο για τα υπόλοιπα κρούσματα που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, ο κ. Γώγος επισήμανε ότι «είναι σε καλή κατάσταση εκτός από δύο που έχουν και αυτά λοίμωξη κατώτερου αναπνευστικού» υπογραμμίζοντας πως στο νοσοκομείο του Ρίου ετοιμάζεται και 2η κλινική με δεδομένο πως τα κρούσματα είναι αρκετά, πλην τον θάλαμο αρνητικής πίεσης και της οφαθμολογικής κλινικής.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση