GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Πέθανε θρυλικός ρόκερ στα 76 του χρόνια - ΦΩΤΟ

Ο ρόκερ από το Λίβερπουλ Cy Tucker, που είχε παίξει με τους Beatles στην αρχή της καριέρας τους, πέθανε από κορονοϊό, σύμφωνα με ανακ...

Ο ρόκερ από το Λίβερπουλ Cy Tucker, που είχε παίξει με τους Beatles στην αρχή της καριέρας τους, πέθανε από κορονοϊό, σύμφωνα με ανακοίνωση από την οικογένειά του.

Ο Tucker ήταν 76 χρονών και θεωρείται ο πρώτος θάνατος από τον ιό στο Λίβερπουλ. Ο δημοφιλέστατος καλλιτέχνης αποκαλείτο ο "θρύλος του Λίβερπουλ" ενώ ήταν πολύ διάσημος για το μουσικό του ταλέντο. Ο καλλιτέχνης είχε κάνει μία εμφάνιση το περασμένο Σάββατο και από τότε φαίνεται πως παρουσίασε συμπτώματα, είπε ο καλός του φίλος, Άρθουρ Κέρεβαν.

Μιλώντας στη "Liverpool Echo" η οικογένεια του Cy, ανέφερε: "Ως οικογένεια είμαστε συντετριμμένοι από τον ξαφνικό χαμό του συζύγου, πεθερού, παππού, αδερφού και φίλου που άγγιξε τις ζωές τόσων μέσω της μουσικής του. Για την πόλη του Λίβερπουλ ήταν ο Cy Tucker, για εμάς ήταν ολόκληρος ο κόσμος" σημείωσε η οικογένειά του στη δήλωσή της μεταξύ άλλων, ενώ ο Άρθουρ επεσήμανε ότι ο φίλος του είχε πάντα ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό του και θεωρείτο θρύλος για την πόλη στην οποία γεννήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση