GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Πέντε νεκροί και 82 νέα κρούσματα στην Ισπανία

Πέντε άνθρωποι απεβίωσαν στην Ισπανία αφού προσβλήθηκαν από τον νέο κορονοϊό ενώ ο αριθμός των κρουσμάτων αυξήθηκε κατά 82, φθάνοντας...

Πέντε άνθρωποι απεβίωσαν στην Ισπανία αφού προσβλήθηκαν από τον νέο κορονοϊό ενώ ο αριθμός των κρουσμάτων αυξήθηκε κατά 82, φθάνοντας τα 345, σύμφωνα με απολογισμό που έδωσαν σήμερα στη δημοσιότητα οι ισπανικές αρχές.

Οι νεκροί «ήταν όλα πρόσωπα υψηλού κινδύνου», ηλικιωμένα ή πάσχοντα από άλλες παθολογίες, υπογράμμισε στη διάρκεια της καθημερινής ενημέρωσης των δημοσιογράφων ο Φερνάντο Σιμόν, υπεύθυνος του εθνικού κέντρου για τον συντονισμό έκτακτων υγειονομικών καταστάσεων.

Μετά τον τελευταίο απολογισμό που ανακοινώθηκε χθες, Πέμπτη, το βράδυ, καταγράφηκαν 82 νέα κρούσματα, το σημαντικότερο άλμα μέσα σε μια ημέρα από την αρχή της επιδημίας, που ξέσπασε τον Δεκέμβριο στην Κίνα.

Δύο εστίες έχουν εντοπισθεί από χθες, Πέμπτη, σε δύο κέντρα υποδοχής ηλικιωμένων στη Μαδρίτη και στην περιφέρεια της ισπανικής πρωτεύουσας, οι οποίες μπορεί «να εμφανίσουν σημαντικότερη θνησιμότητα», πρόσθεσε ο Σιμόν, ο οποίος πάντως απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός γενικευμένου κλεισίματος αυτού του είδους των κέντρων.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση