GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

8 λέξεις: Κρίσιμες ώρες για τον Μιλτιάδη - Τραυματίζεται σοβαρά από τις σφαίρες του γιου του

Οι αποκαλύψεις δεν σταματούν στην καθημερινή δραματική σειρά του ΣΚΑΪ «8 λέξεις», με τις ζωές των ηρώων να ανατρέπονται από τις εξελί...

Οι αποκαλύψεις δεν σταματούν στην καθημερινή δραματική σειρά του ΣΚΑΪ «8 λέξεις», με τις ζωές των ηρώων να ανατρέπονται από τις εξελίξεις. Σύμφωνα με το «TV Έθνος», στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τον Φοίβο να μεταφέρει τη Βίκυ αιμόφυρτη στο σπίτι του και να κάνει ότι μπορεί για να την βοηθήσει.

Την ίδια στιγμή, ο Μιλτιάδης χειρουργείται καθώς δύο σφαίρες τον βρήκαν στην κοιλιά. Η Κατερίνα, ο Λουκάς και όλοι οι κοντινοί άνθρωποι του Μιλτιάδη αγωνιούν για την εξέλιξη της υγείας του, που δείχνει να βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Στο μεταξύ, ο Νικηφόρος με την Εύα ανακοινώνουν ότι θα παντρευτούν σε έναν μήνα και το ζευγάρι είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ. Η Ηλιάνα συμπονά τη Σμαράγδα και ζητά από τον Άκη να της δανείσει τα χρήματα που χρειάζεται για να κρατήσει το ατελιέ της ανοικτό.

Ο Μάρκος βλέπει τη Στέλλα στο γραφείο του και αμέσως της δείχνει ότι τον ενδιαφέρει ως γυναίκα, κάνοντας την Ευγενία να ζηλέψει! Το τραύμα της Βίκυς πάει από το κακό στο χειρότερο και ο Φοίβος είναι αναγκασμένος να αφαιρέσει τη σφαίρα από τον ώμο της μόνος του στο σπίτι, με μία τσιμπίδα! Η υγεία του Μιλτιάδη επιδεινώνεται και οι γιατροί τον βάζουν ξανά στο χειρουργείο.

Η Κατερίνα και η Ιφιγένεια περνούν ώρες αγωνίας στο νοσοκομείο, ενώ ο Μιλτιάδης βρίσκεται στο χειρουργείο. Η απουσία του Φοίβου γίνεται αισθητή και όταν πια εμφανίζεται, προσπαθεί να δικαιολογηθεί υποστηρίζοντας ότι δεν αντέχει αυτό που περνάει ο πατέρας του.

Την ίδια ώρα η κατάσταση της Βίκυς χειροτερεύει και δεν μένει άλλη λύση από το να προσπαθήσει να βγάλει τη σφαίρα από το μπράτσο της με τη βοήθεια του Φοίβου. Η Ηλιάνα παρ' όλες τις προσπάθειες, δεν καταφέρνει να μείνει έγκυος και αρχίζει να απογοητεύεται.

Ο Μάρκος περνάει ξέγνοιαστες στιγμές με τη Ναυσικά και την Τζουλιάνα και ανυπομονεί να μετακομίσουν σπίτι του. Ο Σίμος εξακολουθεί να νιώθει υπεύθυνος για την κατρακύλα της Σμαράγδας και προσπαθεί να τη βοηθήσει. Η Ρωξάνη παραμένει απαθής, γεγονός που εκνευρίζει τον Μιχαήλ. Η Ολυμπία απειλεί την Εύα πώς αν προχωρήσει σε γάμο και δεύτερο παιδί, θα την εγκαταλείψει όταν κλείσει τα δεκαοκτώ. Ο Φοίβος συνειδητοποιεί πως αν δεν βρει γιατρό, η Βίκυ θα πεθάνει από αιμορραγία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση