GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στεφανής: Αντιμετωπίστηκαν 9.600 προσπάθειες παραβίασης των συνόρων

Περί τις 9600 προσπάθειες παραβίασης των ελληνικών συνόρων πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας του Σαββάτου από πρόσφυγες κ...

Περί τις 9600 προσπάθειες παραβίασης των ελληνικών συνόρων πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας του Σαββάτου από πρόσφυγες και μετανάστες που έχουν συγκεντρωθεί στον Έβρο, σύμφωνα με τον υφυπουργό Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή. Όπως ανέφερε στον ΣΚΑΪ ο κ. Στεφανής, όλες οι προσπάθειες παραβίασης αντιμετωπίστηκαν επιτυχώς.

Ο υφυπουργός Άμυνας εξήρε το έργο των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων και έκανε λόγο για δεύτερη μέρα έντασης υπογραμμίζοντας πως πρόκειται για μια δύσκολη στιγμή, αλλά σε κάθε περίπτωση οι Έλληνες πρέπει να δείξουν ομοψυχία.

Ο Αλκιβιάδης Στεφανής τόνισε πως οι ροές προσφύγων και μεταναστών είναι αδύνατον να έρχονται στο σύνολο τους από την Ιντλίμπ ενώ εκτίμησε πως οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις δεν μπαίνουν στην διαδικασία να περιορίσουν τον ερχομό τους προς τα σύνορα.

«Φυλάμε τα σύνορα μας, φυλάμε τα σύνορα της Ευρώπης» κατέληξε ο κ. Στεφανής, τονίζοντας ότι η πρόθεση της κυβέρνησης είναι η ενίσχυση των συνόρων μας σε στεριά και θάλασσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση